Magazin > VIP
1223 ogledov

Harryjeva bivša končno o razlogu za konec zveze

cressida bonas, harry Profimedias
Cressida Bonas in princ Harry sta bila dve leti par. Lepotica je sedaj spregovorila o vzrokih za konec njune ljubezni.

Od 2012 do 2014 se je princ Harry grel v objemu Cresside Bonas, ki sedaj postaja vse bolj iskana igralka. Njuna zveza je bila tako intenzivna, da se je takrat namigovalo, da jo bo Harry odpeljal pred oltar, a mu je Cressida ušla. Zvezo je prekinila, ker se je bala postati del kraljeve družine. "Strah pred neuspehom, strah pred zavrnitvijo, strah pred napakami, strah pred nepopolnostjo … To me je v nekaterih situacijah omejevalo,“ je dejala igralka, ki pa je s princem ostala v dobrih odnosih. Udeležila se je celo njegove poroke z Meghan Markle. 

31-letnica se je v tistem času ustrašila tudi za svoj imidž, saj ob Harryu ni želela biti predstavljena kot „it girl“ oziroma starleta. Sedaj je zrelejša ... "Prepričana sem, da zaradi svoje preteklosti sedaj bolje razumem, kaj si želim in česa ne.“ 

Cressida je našla svoje mesto pod soncem. Za vlogo v seriji „White House Farm“, v kateri igra shizofreno Sheilo Caffel, sestro britanskega množičnega morilca Jeremyja Bamberja, je prejela same pozitivne kritike. "Trdo delam in ljubim svoje delo,“ je povedala o receptu za uspeh in dodala, da želi s svojim delom dokazati, da gleda v prihodnost.

Tudi na ljubezenskem področju. Še letos se namerava poročiti z nepremičninskim agentom Harryjem Wentworthom.

cressida bonas | Avtor: Profimedia Profimedia


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice