Magazin > VIP
5297 ogledov

Opala, Cressida od Harryja prejela razkošni prstan, le zakaj?

Cressida Bonas
1/6
Profimedia
Se še spomnite bivšega dekleta Princa Harryja, ki mu je posteljo in srce grela preden je spoznal soprogo Meghan Markle?

Cressida Bonas, bivše dekle princa Harryja, je zaročena. Paparaci so jo ujeli v Londonu, na njenem prstancu pa se sveti ogromen prstan, posut z rubini in diamanti. Srečni izbranec svetlolase manekenke pa prav tako kot njen modrokrvni bivši sliši na ime Harry, Harry Wentworth Stanley

Glede na to, da je bila Cressida gostja na poroki princa Harryja in vojvodinje Meghan Markle, britanski mediji predvidevajo, da se bo Harry prav tako udeležil njene, čeprav je bil njun razhod grenak. Velika Britanija je takrat ugibala, zakaj sta se golobčka razšla. Nekateri mediji so pisali, da je bila Cressida prenaporna, drugi pa so trdili, da je zvezo končala manekenka, ker so jo pravila dvora utesnjevala. Kakorkoli že, Harry naj bi si Cressy takrat želel nazaj in jo vsak dan bombardiral s kratkimi sporočili ter prosil za zmenek. Na dan ji je menda poslal približno 15 sporočil.

Fotografije njenega razkošnega zaročnega prstana si poglejte v galeriji. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice