Magazin > VIP
114035 ogledov

Hčerka Alenke in Jureta Koširja: Se je od doma odselila zaradi konflikta?

Alenka Košir Instagram
Hčerka Alenke in Jureta Koširja zapustila dom.

Alenko Košir, podjetnico, trenerko in vplivnico smo srečali na kulinaričnem dogodku S. Pelegrino Brunch na vrtu Lily Novy, kjer sta se s svojimi trajnostno usmerjenimi jedmi predstavila dva slovenska mlada chefa, Mojmir Šiftar in Žiga Koprivc, ki se potegujeta za nagrado na najbolj prestižnem tekmovanju mladih kuharskih mojstrov na svetu: S. Pelegrino Young Chef Academy Competition.

Alenko, v zvezi z nekdanjim nogometašem Markom Jovovićem, ki ima iz prejšnjega zakona dva otroka, Alenka pa tri, smo povprašali, kako se znajde pri kuhanju za sedemčlansko družino, tudi ona namreč prisega na trajnostno kulinariko. Povedala nam je: "Zdi se mi, da je največja težava to, da ima nekdo rad nekaj, nekdo pa nekaj drugega. Ampak smo se znašli tako, da kuhamo nekaj jedi, ki so vsem dobre in se zato pri nas pogosteje znajdejo na jedilniku. Količinsko se da naštudirati, koliko vsak poje in ni tako zakomplicirano. Se pa trudimo, da pojemo vse. Tudi če kaj ostane, porabimo za naslednji dan ali pa pojemo za večerjo."

 | Avtor:

Ker smo nedavno zasledili, da se je njena hčerka preselila na svoje in zapustila domače gnezdo, smo jo povprašali o občutkih, s katerimi se sooča po njenem odhodu. Odgovorila nam je: "To se mi zdi povsem nekaj normalnega, da se preseli in osamosvoji. To sploh ne pomeni, da je med nama kakšen konflikt ali da jaz nje nimam rada in ona ne mene, temveč gre preprosto za popolnoma običajen korak v življenju in nekaj, kar mora vsak sčasoma doživeti."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • sam1 07:57 11.junij 2023.

    Žal ni vse zlato kar se sveti in ti "vplivneži" v pehanju za svoj biznis vse večkrat ne znajo skupaj držati svoje družine in odhod otrok je le znak razbitih družin......

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:44 10.junij 2023.

    Pranje perila?

Sorodne novice