Magazin > VIP
14127 ogledov

Hčerka še bolj divja od slavne mame, čez to obleko se vidi vse!

Lourdes Leon
1/5
Profimedia
Lourdes Leon ničesar ni prepustila domišljiji.

Lourdes Leon je na dogodek Victoria's Secret v New Yorku prišla oblečena v tangice in povsem prosojno kombinežo, ki je razkrivala vse temnolaskine čare. Victoria's Seceret je sicer znana znamka spodnjega perila, zato izbira toalete morda ni tako bizarna kot bi bila sicer. Podjetje ponovno dviguje svoj ogled, po škandalu izpred nekaj let, ko je v javnost prišlo, da je eden izmed vodilnih mož podjetja nadlegoval manekenke.

Tudi 26-letna Lourdes, Madonnina hčerka, ki je še bolj drzna od svoje slavne mame, ki sicer velja za seks simbol prejšnjega stoletja, je tudi sama model. Ni prvič, da jo naročniki radi najamejo prav za izzivalne linije svojih oblačil, tako je lani delala za modno hišo Mugler in se v njihovem zapeljivem stezniku valjala po prestižnem avtomobilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Zgodi pa se, da ji kljub slavni mamici in uspešnim naročnikom to ne odpira čisto vseh vrat. Ko je v začetku leta zamudila na modno revijo Marca Jacobsa, je varnostniki niso spustili naprej, ne glede na to, kako znana je. Več o tem TUKAJ. 

 

Komentarjev 8
  • Avatar Lion007
    Lion007 22:42 08.september 2023.

    Moje kokoške mi nosijo jajčka, ta bi mi pa same križe...

  • Avatar MuškaKokoš
    MuškaKokoš 20:57 08.september 2023.

    Za seno tlačit bi bila dobra

  • indigokid 19:28 08.september 2023.

    pa še debela je zapovrh

Sorodne novice