Magazin > VIP
13063 ogledov

Hčerka Stevena Spielberga zvezda filmov za odrasle

Mikaela Spielberg Profimedia
Pravi, da je imela težko otroštvo.

Mikaela (na fotografiji na sredini), ki sta jo režiser Steven Spielberg in njegova žena Kate Capshaw posvojila, ko je bila še dojenček, pravi, da se je za delo spolne delavke odločila, ker je bila že od nekdaj zelo seksualno bitje.

Njena slavna starša njeno odločitev menda podpirata. 23-letnica pravi, da ji je produciranje vročih "solo" posnetkov pomagalo pri premagovanju duševnih težav, s katerimi se bori že leta ter tudi pri odvajanju od odvisnosti od alkohola. "Dovolj mi je bilo tega, da nisem smela unovčiti svojega telesa in tudi tega, da so mi govorili, da ga moram sovražiti,“ je povedla mladenka in dodala: "Sita pa sem bila tudi tega, da sem delala nekaj, kar ni nahranilo moje duše. S tem delom zadovoljujem druge, zaradi česar se počutim dobro, ker ne gre za način, ob katerem bi se počutila posiljeno.“ Slavna hči upa, da bo s to kariero zaslužila dovolj, da se osvobodi od očetovega denarja. "Imam čudovita starša, ki sta imela zaradi mene težave. Našim prepirom je botroval strah, ki nastane, ko zate skrbijo na napačen način, v želji, da ostaneš živ in zdrav.“

Dekle so starši poslali v internat, kar je bila v Mikaelinih očeh napaka. "Ven sem prišla še s hujšimi težavami – z več strahu, težavami z navezanostjo, hujšo depresijo in še večjim sovraštvom do svojega telesa. Imela sem celo motnjo prehranjevanja. Za to niso krivi moji starši. Saj niso mogli vedeti, kaj se bo zgodilo,“ pravi Mikaela, ki je v pogovoru za omenjeni medij spregovorila tudi o preteklih zlorabah, "plenilcih", ki pa niso bili povezani z njeno družino ali prijatelji. 

Povedala je tudi, da se dela v porno industriji ne sramuje in da pred kamero ne bo imela spolnih odnosov. V posnetkih razkazuje le svoje telo, meni pa, da bi različni fetiši lahko postali njena posebnost. Svoje videe je pod umetniškim imenom Sugar Star objavila na PornHubu, a jih je začasno odstranila, saj čaka na odobritev licence za delo kot spolna delavka.

Pri karieri ji sicer pomaga njen 47-zaročenec Chuck Pankow

Preveri norčije na kanalu Joonglaa!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.