Magazin > VIP
5941 ogledov

Hčerka vplivnega Američana razkrila, zakaj obožuje vroče akcije v troje

caroline giuliani Instagram
32-letna hčerka nekdanjega župana New Yorka spregovorila o svojem spolnem življenju.

Caroline Rose Giuliani, hčerka nekdanjega odvetnika Donalda Trumpa, Rudyja Giulianija, ki je bil tudi sedem let župan New Yorka, je napisala kolumno za Vanity Fair z naslovom Zgodba samoroga: Seks s pari je iz mene naredil boljšo osebo.

"Hočem gledati, kako te bo moj fant obdelal,“ se začne njena kolumna, v kateri tudi razkriva, da je že nekaj časa vedela, da je biseksualka. "Temu delu svoje spolnosti se nisem posvečala, a vedela sem, da želim doživeti nove dinamike.“  

Vpisala se na spletno stran Unicorns, na kateri ženske iščejo seks s pari. "Ženska, s katero sem se dopisovala, je iskala partnerko, ki bi bila do nje dominantna, a submisivna do njenega fanta. V spolnosti sem ponavadi submisivna, a med najinimi pogovori sem si nadela avtoritarno osebnost. Veselilo me je, da sem, čeprav to ni moj značaj, na tako naraven način našla jezik, ki je vzburil Isabello.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Rose Giuliani (@carolinerosegiu)


Po tem, ko je parček spoznala v nekem baru, so odšli v njuno stanovanje, kjer je Isabella gledala spolni odnos med njenim partnerjem in Caroline. Isabella je uživala v ponižanju, ki ga je doživljala med gledanjem partnerja z drugo žensko. "Številni vidiki srečanja so bili prijetni in zabavni, toda najbolj vznemirljiv občutek je bil občutek Oliverjeve očitne ljubezni do Isabelle ... njegova želja, da jo zadovolji, ga je motivirala k temu, da me napolni."

Caroline, ki je celo življenje trpela za depresijo, pravi, da je po tej izkušnji boljša oseba.  "Neverjetni trenutki povezanosti in preobrazbe, ki sem jih delila s temi pari, me opominjajo, da je moj slojeviti um darilo,“ je še dodala Caroline, ki velja za črno ovco družine. Čeprav je njen oče delal za Trumpa, je na ameriških volitvah podprla Bidna.


 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 12:47 08.marec 2021.

    Ko ne veš kaj bi sam s sabo in ko imaš polno rit vsega!!!