Magazin > VIP
7114 ogledov

Hči lovca na krokodile zaročena pri 21-tih, strokovnjaki jo svarijo!

Steve Irwin, Bindi Irwin Profimedias
Je to pametna odločitev?

Bindi Irwin, hči pokojnega Steva Irwina, znanega televizijskega lovca na krokodile, je za enaindvajseti rojstni dan od svojega ameriškega fanta Chandlerja Powella dobila zaročni prstan. Kljub temu, da je to zagotovo eden najlepših dogodkov v življenju, pa so se avstralski mediji razpisali o tem, ali je zaroka pri tako rosnih letih res pametna odločitev. Strokovnjakinja za partnerstvo Holly Bartter je za Daily Mail Australia povedala, da je danes v zaroki pri mladih letih veliko več past, kot jih je bilo nekoč. 

"Pri enaindvajsetih še vedno odkrivamo, kdo sploh smo in v katero smer se bomo razvili, kje bomo živeli, kaj študirali in kakšna bo naša poklicna pot. To je čas sprememb in izzivov. Zaroka pri teh letih daje življenju močno strukturo, ki je lahko za nekatere zelo produktivna, za druge pa preveč omejena. Bindi je živela pod medijskimi žarometi, zato čuti, da je odrasla veliko prej kot njeni sovrstniki in da se je s svojim življenjskim sopotnikom pripravljena vezati že pri enaindvajsetih," pravi Holly in dodaja, da je pred parom največji izziv to, da morata razumeti, kako se bosta v svojih dvajsetih spreminjala in zorela: "Morda bodo dvomi prišli šele kasneje in vprašanja, kaj bi bilo, če bi še malo počakala. Mladost je tudi čas, ko smo v razmerjih še posebej igrivi in zabavni, zaroka in zakon pa lahko to dinamiko nekoliko spremenita." 

Komentarjev 3
  • Snežinko 13:01 25.julij 2019.

    No, pajade niste mislili,da bosta skupaj "hapilly ever after" do konca svojih dni? Takale znane osebnosti težko. Z obzirom, da je kar lušna punca jih bo v življenju imela kar nekaj, verjemite...