Magazin > VIP
11011 ogledov

Hči Erosa Ramazottija: Imela je veliko srečo, to bi pokončalo celo moške

aurora ramazotti Profimedia

Hčerka italijanskega pevca Erosa Ramazzottija in voditeljice Michelle Hunziker, Aurora, je za Belve spregovorila o odnosu s svojim zdaj že nekdanjim očimom in tudi o težavah, ki jih je imela kot mladoletnica.

Kot je znano, se Michelle ločuje od dediča modnega imperija Trussardi, Tomasa Trusardija, s katerim ima dve hčerki. Vest, da je zakona konec, je razveselila tiste oboževalce lepe Švicarke, ki še vedno upajo, da bosta z Erosom dala ljubezni še eno priložnost. Je med temi "navijači" tudi Aurora? 

Mladenka pravi, da je sedela v studiu, ko sta si njena starša pred kratkim pred očmi celotne Italije dala poljub. "Nikoli se nisem veselila, niti spominjam se ne več, da sta bila nekoč par," pravi lepotička. "Sta čudovita, a povsem nekompatibilna. Drug drugega bi izčrpala, zato upam, da se to ne bo zgodilo," je še dodala. 

Odzvala se je tudi na govorice, da se je poslabšal njen odnos s Trusardijem. Aurora pravi, da napetosti ni opazila. "Mislim, da najin odnos ni v nevarnosti. Je oče mojih sester, vedno sem ga imela zelo rada," pravi.

Imela je srečo, da je preživela

Ko je bila Aurora stara 17 let, se je zastrupila z alkoholom. "Zelo sem bila bolna, odpeljali so me z reševalnim vozilom. Ker sem bila še mladoletna, so me odpeljali v bolnišnico za otroke." Imela je veliko srečo. "Zdravnik mi je naslednji dan povedal, da je bila raven alkohola v krvi tako visoka, da bi bila verjetno usodna celo za moške." Zdravnik ji je ob tem še rekel: "Ne vem, ali gre za čudež ali imate le jeklena jetra."

Aurora se je iz tega dogodka veliko naučila. Zaveda se, kje so njene meje, ki jih od takrat ni več prestopila. 

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.