Magazin > VIP
40 ogledov

Hči mu je zapravila milijone

Bernie Ecclestone, ki sta ga takole minuli vikend v Monte Carlu spremljali hčerk Žurnal24 main
Med pričanjem na sojenju bankirju Gerhardu Gribkowskyemu v Münchnu je prvi mož formule 1 Bernie Ecclestone razkril tudi nekaj zanimivosti iz svojega zasebnega življenja.

Bernie Ecclestone je priznal, da naj bi šele pred kratkim odkril, koliko ga je v resnici stala poroka njegove hčerke Petre. "Bil sem šokiran, ko sem videl račun za 12 milijonov funtov. Soproga Slavica je obljubila, da bo uredila vse okoli plačevanja, vendar mi končniega zneska ni povedala. Ko sem videl, koliko denarja se je bilo potrošilo za pijačo, sem znorel. To je absurdno," je povedal Bernie.

Na sodišču je prišla na dan še ena pikantna podrobnost. Britanski milijarder je povedal, da je imel med 24-letnim zakonom s Slavico ljubico. Bankir Gribowsky, proti kateremu je Bernie pričal, je bil prijatelj njegove nekdanje soproge in Slavica naj bi od njega velikokrat poskušala izbezati informacije o ljubimkah svojega tedanjega soproga.

Bernie tudi trdi, da ga je Gribowsky leta 2006 izsiljeval za 27 milijonov funtov.

Komentarjev 3
  • Zlatko Nemec 10:14 19.november 2011.

    ne ne dam ti prav..jaz vem, kaj sem prestajal v svojem življenju, ko danes nekaj imam. če starši imajo, je nekak nenapisana dolžnost, da pomagajo svojim na zeleno vejo, ker sicer je pot do uspeha prepočasna. da pa si bogat ...prikaži več šele, ko že zboliš pa hvala za bogastvo. imam 45 let, imam hišo, 2 nova avta, veliko firmo, dobro harmoniko, ogromno tehnike in še kaj....a misliš , da bom po 50. letu še vedno zdrav, kot riba?? jaz sinu nudim prav vse, pa tudi naučil sem ga , da ko je kšeft na firmi, da dela in res, dela kot mravljica, pa ima šele 20 let. lahko daš otrokom, če jih naučiš, da pri dobičkih in delih sodelujejo, ne pa da bi samo bili, ko se šteje denar

  • Žirafa 02:02 13.november 2011.

    Naj si sama zasluži, ne pa, da že celo življenje fotra ožema. Če bi morala do denarja priti sama, gotovo ne bi vrgla 12mio za poroko.

  • Zlatko Nemec 23:09 12.november 2011.

    miliarde dolarjev in skopari za svojo hčerko, ja generacija mojih očetov in mater so bili v zgodovini človeštva najslabši starši....zakaj, ja ker so imeli a niso hoteli dati, pol pa so pričakovali, da jih spoštujemo, medtem, ko ravno mi živimo ...prikaži več v najslabših časih, vsega je za kupit, pa denarja ni, pa še penzije bojo katastrofa, v kolikor sploh bojo????? in kdo služi za njihove penzije in daje davčni...jasno moja generacija