Magazin > VIP
21 ogledov

Heidi bo dajala nasvete

Manekenka je prepričana, da bo našla odgovore na vsa vprašanja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Manekenka Heidi Klum bo na spletni strani ponujala nasvete o modi, lepoti in še marsičem.

Nemška manekenka Heidi Klum si je s pomočjo spletne strani AOL.com in produkcijske hiše Full Picture Entertainment omislila izvirno spletno stran, kjer bodo raznovrstni nasveti za ženske, od mode, lepote, starševstva, pa vse do ljubezni in razmerij. Lepotica se je za to odločila, ker je v svoji petnajstletni karieri dobila toliko vprašanj na različne teme, da si želi, da bi prav vsako vprašanje našlo svoj odgovor. Pri tem ji bodo pomagali strokovnjaki, ki so ji vsa leta stali ob strani.

"Ženske iščejo vsebine, ki bi zajele vse dele življenja. Zdaj so nasveti razpršeni po spletu, sama pa sem oblikovala stran, ki bo za vse ženske, matere, žene, delavke, prijateljice in vse ostale," je povedala.

Stran z nasveti, ki bo začela delovati še letos, je le eden od številnih projektov, ki si jih je zadala mamica štirih otrok. Med drugim si je zamislila svoj novi parfum, ima pa tudi linijo oblek za nosečnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.