Magazin > VIP
31306 ogledov

Helena Blagne razkrila, v koga je zaljubljena!

Helena Blagne Nina Vidmar
Pred dnevi izdala novo pesem, nato pa v Popkastu razkrila, v koga je zaljubljena.

Pop tv voditeljica Ota Širca Roš se je v novem Popkastu pogovarjala s pevsko divo Heleno Blagne o njeni novi pesmi, ki nosi naslov Pika na i, o njeni dolgoletni karieri in o ljubezni.

Med drugim jo je Ota vprašala, v koga je zaljubljena. Helena se je nasmejala in ji odgovorila: “Vase vedno.”. Voditeljica se je nasmejala in ji rekla, da vedno izbere najboljše šale.

Heleno je vprašala tudi, kaj je recept proti staranju, ki ga uporablja, nakar je Helena odgovorila: “Pripomočkov je veliko, ampak vse je zastonj, če energetsko ne funkcioniraš.". Glasbenica namreč pazi tudi, kaj vnaša v svoje telo, da se veliko giblje in tudi, da je “odpikala” iz življenja vse ljudi, ki so jo obremenjevali. 

Helena je veliko aktivna tudi na Instagramu, čeprav je zadnja od slovenskih glasbenikov, ki ga je naredila, vseeno pa ji je ljubša komunikacija iz oči v oči. Trenutno aktivno dela na dveh projektih, vodi pa tudi svojo Akademijo, kjer uči peti.

Na vprašanje, katero glasbo rada navije do konca, je odgovorila: “Vse zvrsti so mi všeč, če le so pesmi čutne.”.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 22:20 06.junij 2023.

    Pejte v pi*do materno s temi klikbait naslovi.

  • Herkules 14:24 06.junij 2023.

    V denar! Čim več ga je, bolj je zaljubljena, ostarela plastificirano-botoksirana groteska!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:41 06.junij 2023.

    Kako lahko ona uči peti, če nima glasbene izobrazpe, poleg vsega pa tudi sama fuša za znoret. Je pa carica! Dobro si je postlala.