Magazin > VIP
6392 ogledov

Helene Blagne na tej počitniški fotografiji ne boste prepoznali

Helena Blagne instagram
Javlja se z oddiha na Tajskem.

Ena izmed najuspešnejših slovenskih glasbenic Helena Blagne se te dni mudi na Tajskem, kjer preživlja svoj tradicionalni zimski oddih, ko iz mrzle Slovenije pobegne na toplo. Pevska diva je fotografije z oddiha, na katerih je skorajda neprepoznavna, objavila na Instagramu. Pod fotografijami se je zvrstilo ogromno pozitivnih komentarjev, kot so ‘lepa si, Helena’, ‘mladenka’ ali ‘lepa naša’.

Na vprašanje, kako Helena ohranja tako mladosten videz, je preteklo poletje za 24 ur odgovorila: “Pripomočkov je veliko, ampak vse je zastonj, če energetsko ne funkcioniraš." Glasbenica pazi tudi, kaj vnaša v svoje telo, da se veliko giblje in tudi, da je “odpikala” iz življenja vse ljudi, ki so jo obremenjevali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

 

Blagnetova je med oddihom poletela v Avstralijo, kjer je nastopala za tamkajšnje Slovence. Ob tem je na Instagramu zapisala: "Priznam, da sem bila globoko ganjena in vesela, ko me je slovenska skupnost ponovno povabila v meni tako zelo ljubo Avstralijo. Vsekakor sem ena izmed redkih slovenskih glasbenikov, ki neutrudno obiskuje rojake po svetu. Za osrednji slovenski kulturni praznik sem tako v okviru Prešernovega dne nastopila na dveh koncertih, in sicer v Sydneyju in Canberri. Občutki, ko prenašaš slovensko pesem in besedo v svet, so izjemni, zlasti, ko vidiš veselje in hvaležnost naših ljudi. Takšne pozornosti slovenskim izseljencem pomenijo dragocen stik z domovino in kulturno identiteto, zato sem prepričana, da se nismo videli zadnjič. Čestitke organizatorjem za zabaven, sproščen in prešeren večer, potezo prijateljstva in povezovanja za skupno kulturno prihodnost, na katero ne smemo pozabiti!"
 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Pierre 11:13 21.februar 2024.

    Komaj prepoznavna, pa dejte ga nehat srat!!!!

  • Toma 10:07 21.februar 2024.

    Podobna je Piki Božič ;-)

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:33 21.februar 2024.

    Pa res ne,se mi zdelo da je ena ciganka