Magazin > VIP
344 ogledov

Hillary Clinton ujela moževe pohotne poglede

bill clinton
1/2
Youtube
Eden od vrhuncev petkove inavguracije so bili pogledi, ki jih je Bill Clinton namenil Ivanki Trump.

Po spletu so se razširili videi in fotografije, kako naj bi Bill Clinton, potem ko se je med inavguracijo po stopnicah spustila Ivanka Trump, gledal visokoraslo lepotico. Njegove poglede je ujela tudi Hillary Clinton, ki je moža več sekund nepremično gledala, a se ta zanjo ni zmenil. Nekdanji predsednik ZDA je bil sicer v tistem trenutku edini, ki je gledal v Ivankino smer.

Iz Billa in Hillary so seveda norčevali tudi tviteraši. Eden je zapisal, da je Bill videti kot pes v mesnici.

Komentarjev 10
  • Ana Kranjc 06:46 24.januar 2017.

    Kaka jajca povzemate :) bog se usmili. Sej ne, da bi Bill nucal odvetnika, ampak iz posnetka sodeč je čisto mogoče, da je gledal v sogovornika, ki ga mi ne vidimo, zakaj bi sicer nekaj kimal in celo nekaj bleknil ...prikaži več :) a se pogovarja sam s sabo,al ka? Še sreča, da vse te nebuloze kopipejstate za nas zastonj in da še vedno živite od teh reklamc, ki jih tle zraven rolate pa jih jaz niti ne opazim več :)

  • Zmago 19:58 23.januar 2017.

    No, je le srečen ker je moški. Malo je manjkalo pa bi bil .......... prva dama. ;-)))

  • Avatar praufo
    praufo 18:19 23.januar 2017.

    rumeni tisk za napolnit strani, nič drugega, ja, ja, pa saj vsi vemo kaj je počel, pa kakšen je pa to, ampak vseeno pa slika ne dokazuje, da gre za poželjiv pogled, ker ne vemo kam točno gleda, pa tudi ...prikaži več da žena gleda res njega, slikano oz. snemano je od daleč, folka tam na tribuni je pa mnogo ... meni se zdi bolj zanimivo, kdo je začel s tem primerom, mogoče osebke tako dobro pozna, mogoče pa naročeno ... no pa ... to je pase in vsebina za tam kjer ji je mesto ... mene sicer take stvari ne zanimajo, ampak pomislil sem kot sem in sem tudi napisal ... gre za princip