Magazin > VIP
90273 ogledov

Hiša groze: Vili Resnik srečal rejnico, ki ga je trpinčila

Vili Resnik Osebni arhiv
Vili Resnik je oktobra šokiral z zelo osebno izpovedjo. Sloveniji je razkril, kako je trpel v rejništvu.

Vili Resnik in njegov brat sta del otroštva preživela v rejništvu. Tega obdobja se naš pevec ne spominja rad, saj je bilo zaznamovano z velikimi mukami. "Ker je oče pil, nismo imeli pravih pogojev za življenje in mami ni preostalo drugega, kot da me je pri petih letih dala v rejo. Tam sem ostal približno dve leti, bilo pa je grozljivo. Ne vem, kako socialna služba takim psihopatom da možnost, da postanejo rejniki. A ta gospa je preslepila tako moja mamo kot službo, ko so odšli, pa je bila zgodba povsem drugačna. Dogajale so se strašne stvari, ki si jih normalen človek niti zamisliti ne more. Ker zvečer nisem zaspal, sem za kazen dobil za pojesti skledo popra, cele popoldneve sem klečal na kolenih v pesku, najhujša kazen pa je bila, da me je silila jesti lastne iztrebke. Če lažem, naj me štrafne najhujša bolezen," je povedal za naš portal. 

Vili Resnik Magazin Grozljivo! Vili Resnik razkril, v kaj vse ga je kot otroka silila rejnica

Za revijo Ona plus pa je povedal, da je rejnici pred 15 leti pogledal v oči, saj se je po naključju znašel pred hišo, na katero ga vežejo boleči spomini. "Ponovno sem jo videl že pred kakšnimi 15 leti, še v prejšnjem zakonu. Bili smo na pikniku v Šiški in zaželel sem si sprehoda. Sam. Hodil sem neznano kam in se nenadoma znašel pred strašno bajto. Bilo je kot v filmu, ko sem nagnil glavo in mi je postalo več kot jasno, da jo poznam. Zelo dobro. Nekaj časa sem le stal in gledal, potem pa je prišel sin rejnice. Predstavil sem se in povedal, da sem tam živel. Prepoznal me je in iz hiše je prišla še njegova mama, vsa prijazna: "O, Vili.“ Rekel sem, da ne želim nikomur nič slabega in bi rad povedal le to, da me na hišo vežejo strašni spomini. Nato sem odkorakal.“

Tja se je odpravil tudi na minuli prvi november, ker je hotel prestopil prag. "Rejničinega sina, ki mi je priznal, da sem bil kot otrok pogosto kaznovan namesto drugih, sem vprašal, ali smem stopiti v hišo in pogledati sobe in stranišče, prizorišča strahot. Imel sem mravljince v nogah in težko sem hodil. Pojavil se je še en spomin, ko je nekdo, verjetno sva z bratom spet kaj ušpičila, njega za noge držal nad odpadnim oljem in grozil, da ga bo sežgal. Jokal sem in kričal, naj tega ne stori, mešalo se mi je od groze!“ je še razkril Resnik.

Komentarjev 11
  • Avatar Lannilena
    Lannilena 00:06 17.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • vojko06 18:50 16.december 2019.

    Vili verjamem ti..zakaj jo nisi v greznico vrgu da se psica zadusi z amoniakom

  • vojko06 18:41 16.december 2019.

    Zakaj jo ni pospravil psico nagravzno