Magazin > VIP
105408 ogledov

Grozljivo! Vili Resnik razkril, v kaj vse ga je kot otroka silila rejnica

Vili Resnik Arhiv organizatorja
Dokler je bila mama živa, o tej pretresljivi izkušnji ni želel govoriti.

Vili Resnik, ki ima že precej let samostojno glasbeno kariero, pred tem pa je bil član banda Pop Design, je pred kratkim za revijo Nova razkril podrobnosti svoje pretresljive zgodbe iz otroštva. Nekaj zares grozljivih pripetljajev, pa je razkril tudi za zurnal24.si.

"O tem, dokler je bila mama živa, nisem želel preveč govoriti, ker je bila to zanjo seveda boleča in težka zgodba. Ker je oče pil, nismo imeli pravih pogojev za življenje in mami ni preostalo drugega, kot da me je pri petih letih dala v rejo. Tam sem ostal približno dve leti, bilo pa je grozljivo. Ne vem, kako socialna služba takim psihopatom da možnost, da postanejo rejniki. A ta gospa je preslepila tako moja mamo kot službo, ko so odšli, pa je bila zgodba povsem drugačna. Dogajale so se strašne stvari, ki si jih normalen človek niti zamisliti ne more. Ker zvečer nisem zaspal, sem za kazen dobil za pojesti skledo popra, cele popoldneve sem klečal na kolenih v pesku, najhujša kazen pa je bila, da me je silila jesti lastne iztrebke. Če lažem, naj me štrafne najhujša bolezen," se trpinčenja še danes živo spominja Resnik.

"Verjetno je rejnica delala, kot je mislila, da je najbolj prav, jaz ji ne zamerim. Konec koncev sem vseeno imel posteljo, ne vem, kje bi bil drugače, a upam, da bo v življenju dobila svoje. Taki ljudje rabijo odpuščenje, saj so bolani in tudi sami trpijo. Žal pa nisem edini, to se še danes dogaja po svetu. Take stvari ti ostanejo, te frustracije ... Je težko, a to me je naredilo močnejšega. Tudi jaz nisem idealen, poskušam pa biti najboljši kar se da," Vili na dogodke iz otroštva gleda danes.

Komentarjev 14
  • dare39 15:01 27.oktober 2019.

    Zelo žalostno,ter hudo. Kljub temu ji oprošča,kar je skorajda nerazumno,ampak krčansko.

  • Avatar Kirsiolla
    Kirsiolla 00:27 25.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • joze03 10:59 24.oktober 2019.

    Določeni rejniki vidijo samo denar.

Sorodne novice