Magazin > VIP
71 ogledov

House z neprimerno šalo o Schumiju

Hugh Laurie ni le odličen igralec, temveč tudi nadarjen glasbenik. (Foto: Reuter Žurnal24 main
Ta teden so na RTL predvajali stare epizode serije Zdravnikova vest, kjer so ga polomili z neposrečeno sinhronizacijo.

Na RTL so ta teden predvajali serijo Zdravnikova vest iz leta 2006, kje dr. House iz dolgoletne kome na kontroverzen način prebudi pacienta. Ta kasneje izrazi željo po tem, da bi se usedel v avtomobil, a dr. Wilson mu to odsvetuje, dr. House pa v originalni različici odvrne, da to ne bi smela biti težava, saj ima reflekse boljše kot dirkač Dale Earnhardt, Jr.

Ker so tuje serije na nemških programih sinhronizirane in prilagojene za nemški trg, v RTL-ovi sinhronizaciji dr. House odvrne, da ima pacient boljše reflekse kot Michael Schumacher, kar pa se ob trenutni situaciji dirkača, ki je podobna kot v seriji, številnim zdi sila neprimerno.

Schumacher, ki že od smučarske nesreče 29. decembra leži v komi, sicer kaže manjše znake življenja, a dirkač po najnovejših informacijah tehta le še 55 kilogramov, kar je kar 20 kilogramov manj, kot je tehtal ob nesreči. Izguba teže za ljudi v komi je sicer normalna, vendar ne za 20 kilogramov, menijo strokovnjaki.

Komentarjev 4
  • sp33dy 01:37 22.marec 2014.

    Leta 2001 je umrl njegov oče. Dale Earnhardt Jr. je že vedno živ in aktiven voznik v nascarju.

  • enola 21:11 21.marec 2014.

    Aja, pa btw, ti intelektualec - a si prepričan da je Dale že umrl?

  • enola 21:09 21.marec 2014.

    Ja, spenjac, črni humor, aha... Ker so serijo iz leta 2006 sinhronizirali leta 2014... Mnja. 100% niso, tako da je sedaj izpadlo to kot, zate, "črni humor". Premisli, preden nekoga označiš za neumnega, ker tukaj ti izpadeš iz letala "naivn"...<br ...prikaži več />Kakorkoli, blesava in žaljiva novica. In ja, take morajo deliti naprej, to je njihov kruh. Na žalost - drugače pa, beremo pa jih. Ergo, zadeto v bit oziroma "speto" u iber, a ne spenjac? :)