Magazin > VIP
6444 ogledov

Huda bolna Shannen Doherty objavila ganljivo sliko

shannen doherty Profimedia
Igralka je ta teden razkrila, da ima raka v četrtem stadiju.

Za diagnozo, da se je rak na prsih po treh letih vrnil, je izvedela lani, malo pred smrtjo igralskega kolega Luka Perryja. "Rak se je vrnil, zato sem tu," je igralka pojasnila razloge za gostovanje v oddaji Good Morning America in dodala, da se večkrat vpraša, zakaj je morala ta usoda doleti ravno njo. "Nato pa si rečem: 'Zakaj pa ne jaz? Kdo pa drug? Kdo si poleg mene to še zasluži? Nihče,“ je izjavila igralka, ki je sedaj na Instagramu objavila ganljivo sliko z glavnima junakoma Arašidkov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


"Živimo samo enkrat, Snoopy,“ pravi Charlie Brown, na kar mu Snoopy odgovori: "Napaka. Samo enkrat umremo, živimo vsak dan.“ 

Svojo diagnozo je zdaj javno razkrila zaradi sodne bitke, ki jo bije proti zavarovalnici, pri kateri je imela zavarovano hišo. Igralka zavarovalnico toži, ker naj bi ji izplačali premalo denarja za škodo, ki so jo lani povzročili požari. Na sodišču naj bi govorili tudi o njenem zdravstvenem stanju, zato se je odločila, da bo še pred začetkom obravnave o tem spregovorila sama. Po poročanju RTL v sodnih dokumentih piše, da Shannen zaradi težav z zavarovalnico "čas, ki ji je še ostal, ne more v miru preživeti v svoji hiši“.

Že poznate najbolj zabaven kanal ta hip?

Komentarjev 1
  • Snežinko 11:33 06.februar 2020.

    Že tretji članek o tej ženski v nekaj dneh, seveda z isto vsebino... da je umrl Kirk Douglas, pa nič? Vam to očitno ni pomembno?