Magazin > VIP
24 ogledov

Hugh je očka

Hgh Grant Žurnal24 main
Pozabite na poroko, Hugh Grant je ta korak preskočil. Britanski igralec je postal očka.

Hugh Grant je v začetku oktobra postal očka male deklice, poroča ameriški tabloid Us Weekly. Novico naj bi jim zaupal vir blizu igralca. Vir je za revijo dejal še, da bo Hugh odličen očka. "Zaradi hčerke žari od ponosa. Z otrokovo mamo nista več par, a je popolnoma navdušen."

Grantov tiskovni predstavnik je novico potrdil: "Lahko potrdim, da je Hugh Grant vesel oče deklice. Z materjo sta imela kratko razmerje in čeprav nosečnost ni bila načrtovana, Hugh ne bi mogel biti bolj srečen. Z materjo sta se o vsem dogovorila in sta v zelo prijateljskih odnosih."

Kljub potrditvi veselega dogodka v tančico skrivnosti ostaja zavito ime deklice in tudi to, kdo je srečna mati. Aprila so Granta sicer povezovali s kitajsko igralko Tinglan Hong.

Grant je sicer že leta 2007 za Vogue dejal, da je pripravljen biti oče, saj si želi imeti nekoga imeti raje od sebe. "Spomnim se, ko sem prebral izjavo Warrena Beatyja, kako je bil olajšan, ko je dobil otroke, in se ni vse vrtelo več okrog njega."

Grant je bil 13 let v zvezi z Elizabeth Hurley, s katero sta se razšla pred 11 leti. Med letoma 2004 in 2007 je bila njegova partnerica Jemima Khan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.