Magazin > VIP
3523 ogledov

Huh? To naj bi bila Adele?!

adele Profimedia
Prepolovila se je.

Februarja leta 2011 je svet spoznal Adele. S pesmijo Rolling in the Deep je zaslovela tako rekoč čez noč in od tistega meseca dalje velja za eno najuspešnejših pevk vseh časov. 

Adele pa ni poslušala le hvalospevov, ampak tudi kritike, ki so letele na njeno prekomerno telesno težo. Adeleje zlobnim jezikom takrat samozavestno odgovorila, da se v svoji koži počuti dobro in da ne čuti potrebe po tem, da bi nosila oblačila, ki več razkrivajo kot prekrivajo.

Njen odnos do telesa pa se je spremenil, ko se je pred več kot enim letom ločila od očeta svojega sina Angela. S sirtuinsko dieto in telovadbo je v nekaj mesecih shujšala za 30 kilogramov, februarja pa se je govorilo, da je izgubila še dodatnih 15 kilogramov.
Več o omenjeni dieti najdete TUKAJ.

Pevka  je včeraj praznovala 32. rojstni dan in objavila novo fotografijo, na kateri nosi zelo kratko obleko. Njeni sledilci so bili navdušeni.

Adele je prijateljem zaupala da je shujšala predvsem za sina. Zanj želi biti zdrava, pravijo viri. 

Postani del Joongle!

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.