Magazin > VIP
119 ogledov

Hulk Hogan za posnetek seksa dobil odškodnino

Hulk Hogan Žurnal24 main
Sodnik na Floridi je Hulku Hoganu prisodil več kot 100 milijonov dolarjev odškodnine, ker je Gawker objavil posnetek spolnega odnosa med njim in Heather Clem.

"Zelo zadovoljni smo z razsodbo," so sporočili iz Hoganovega tabora. "Naša zmaga bo druge odvrnila od tega, da bodo preganjali nedolžne ljudi." Porota je Hoganu prisodila 115 milijonov dolarjev odškodnine in odgovornim osebam naložila še dodatno globo v višini 25 milijonov dolarjev. 

Hulk Hogan (pravo ime Terry Bollea) je vložil tožbo proti Gawkerju, ker so pred štirimi leti objavili dvominutni posnetek spolnega odnosa med Hoganom in ženo njegovega prijatelja. Hogan je trdil, da ni vedel, da ga snemajo. Njegovi odvetniki so vse skozi trdili, da je šlo za vdor v zasebnost, nezakonito snemanje in nedovoljeno objavo. 

Pri Gawkerju so zagovarjali stališče, da je bil posnetek dovolj zanimiv za objavo in bi moral biti zaščiten s prvim amandmajem. Prepričani so, da poroti niso bili predstavljeni vsi ključni dokazi in priče. Med drugim porota ni slišala pričanja Bubbe Clema, moža ženske na posnetku, ki trdi, da je Hogan dobro vedel, kaj se dogaja. Napovedali so, da se bodo na razsodbo pritožili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.