Magazin > VIP
27017 ogledov

Igralca po javni sramoti žena vzela nazaj, sedaj mora slediti strogim pravilom

dominic west Profimedia
Očitno je spoznala, da ji je z njim lepše kot brez njega.

Oktobra je svet izvedel, da zvezdnik serije Prevara vara ženo. Po spletu so namreč zaokrožile fotografije, na katerih se je Dominic West v Rimu poljubljal s soigralko Lily James

Nad prevaro je bila seveda najbolj šokirana njegova žena Catherine FitzGerald, ki je do tistega trenutka verjela, da je njen desetletni zakon trden. Par ima štiri otroke. 

West je pohitel domov in ženo zvlekel pred fotografe. Bizarne posnetke te novinarske konference, med katero sta medijem le predala list papirja, na katerem je pisalo, da sta še skupaj, si lahko ogledate TUKAJ.

Kakorkoli že, Catherine je moža vzela nazaj, a postavila jasna pravila. "Obljubiti ji je moral, da se z Lily nikoli več ne bo dobil, se z njo pogovarjal ali z njo delal. Tudi na promocijski turneji za serijo, v kateri sta igrala, ne bo skupnih intervjujev,“ je povedal vir. To naj bi šokiralo BBC, ki bo serijo predvajal, a na koncu so šefi popustili. "Lahko se zgodi, da West serije sploh ne bo promoviral in bo to delo prepustil soigralcema Andrewu Scottu in Freddieju Foxu.“

Poleg tega naj bi si Catherine zaželela, da obnovita poročne obljube. "O tem sta se pogovarjala. Nič še ni odločeno,“ je še razkril vir.