Magazin > VIP
8887 ogledov

Igralčevi ženi rekli, naj se od njega poslovi

Nick Cordero Instagram
Covid-19. Igralec se še vedno bori za življenje.

Amanda Kloots, žena igralca Nicka Cordera, pravi, da so ji zdravniki že večkrat rekli, da njen soprog ne bo preživel zapletov, ki so se pojavili po okužbi s covid-19. "Rekli so mi, naj se poslovim. Rekli so mi, da potrebujemo čudež,“ je razkrila in dodala, da upanja kljub slabim napovedim še ni izgubila. 

Stanje 41-letnika se je poslabšalo pretekli mesec, ko je prišlo do okužbe pljuč, zaradi česar so ga spet priklopili na respirator. Na začetku meseca je bila družinica, par ima enoletnega sina, polna upanja, saj so Nicka po več tednih zbudili iz umetne kome.
Igralec je imel neverjetno smolo. Zaradi strdkov, ki so se pojavili zaradi koronavirusa, so mu morali odrezati nogo, nato je dobil sepso, doživel je dve manjši kapi, moral je na dializo zaradi težav z ledvicami, prestati pa je moral tudi operacijo, s katero so mu vstavili začasni srčni spodbujevalnik.

"Še vedno je tukaj. Njegove možnosti so z vsakim dnevom malo večje. Kjer je vera, je upanje. Kjer je upanje, se lahko zgodi čudež. Verjamem, da je Bog z nami, z zdravniki in Nickom,“ še pravi Amanda.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.