Magazin > VIP
9305 ogledov

Igralka deležna kritik zaradi neprimerne fotografije

Candace Cameron Bure Instagram
Kaj pravite?

Ameriška igralka Candance Cameron Bure, ki je najbolj znana po svoji vlogi v nekaj priljubljeni komični seriji Polna hiša, se je zaradi fotografije z možem, ki jo je objavila na družbenih omrežji, znašla pod kritiko javnosti. Na fotografiji roka njenega soproga Vala namreč počiva na njenih prsih, igralka pa pravi, da se za to ne misli opravičevati.

"Za vse kristjane, ki se sprašujete glede objave z mojim možem, ki ima svojo roko na mojih prsih in s katerim sem poročena že 24 let, če se vam zdi to neprimerno, me nasmeji, saj gre vendar za mojega moža. Skupaj se tako zelo zabavava. Dotika se me lahko, kadarkoli želi, in upam, da se me bo. Ravno za to gre v zdravem, dobrem zakonu in razmerju," pravi igralka, ki se ne misli opravičevati: "Žal mi je, če sem vas užalila, no, v bistvu mi ni žal. Vesela sem, da se še vedno skupaj zabavava po vseh teh letih. Lahko se me dotika cel dan, če želi."

Candace in Valeri sta se poročila leta 1996 in imata tri otroke, stare med 22 in 18 let.

Candace Cameron Bure | Avtor: Instagram Instagram

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.