Magazin > VIP
6580 ogledov

Igralka na sodišče, ker prodaja žadasta jajčka za vagino

Gwyneth Paltrow Reuters
Zaradi lažnega oglaševanja se bo morala zagovarjati na sodišču.

Gwyneth Paltrow, hollywoodska igralka, že nekaj časa velja za eno tisti, ki je polna bizarnih nasvetov. Tako je nekoč svetovala, da si ženske za zdravje nožnice intimne dele 'zakadijo' z vrelo paro. Takrat je metodo zagovarjala, češ, ker naj bi ženski nudilo energijo sproščanje.

Eden zadnjih nasvetov pa je, da ženske uporabljajo žadasta jajčka za nožnice. "Skrbno varovana skrivnost kitajskega kraljestva iz antike je, da so si kraljice žadasta jajčka vstavljale v nožnice. Jajčka izboljšajo njene orgazme, uredijo hormonsko ravnovesje in žensko energijo na splošno,“ pišejo na njeni spletni strani Goop. Igralkina spletna stran Goop, ki je polna različnih nasvetov, člankov, ponuja pa tudi spletno trgovino, je polna kontroverznih idej in 'novosti', ki jih zdravniki ne odobravajo.

Agencija za hrano, zdravila in zdravje je namreč vložila tožbo proti igralki, saj menijo, da je treba ustaviti prodajo, ki obljublja nemogoče, hkrati pa verjamejo, da so njihovi nasveti nevarni, piše Independent.

NASA pozvala ljudi, da naj ne nasedajo

Na Goopu menijo na primer, da je najboljše zdravilo za vse, ki slabo spijo, da hodijo bosi, parfum, ki ga prodajajo, naj bi izboljševal spomin in celo deloval kot antibiotik. Pred nekaj meseci so na Goopu napisali, da je Nasa pomagala pri izdelavi obliža, ki izboljšuje bioenergetsko polje osebe, ki ga nosi. Obliž je stal vrtoglavih 120 evrov. Takrat je Nasa pozvala ljudi, da naj ne nasedajo neumnostim in da pri proizvodnji obliža niso imeli nič.

"Parni tuš nožnice in 'porivanje' žadastih jajc v nožnico … To ne samo, da je noro, tudi nevarno je! Spomnim se, da so nekaj časa prodajali 'prah iz Lune', ki naj bi izboljšal seks. Nekdo mora narediti konec tem norostim,“ se je razburila ginekologinja Jen Gunter, ki zagotavlja, da so njihove prodajne obljube le laži, na katerih želijo zaslužiti mastne denarce.

Komentarjev 1
  • bendover 14:19 29.avgust 2017.

    kje ste bili včeraj s tem člankom,zdaj sem že kupil 2 žadasti jajci,še dobro,da nimam vagine,jih bom pa v mošnjo stišal,namesto navadnih jajc