Magazin > VIP
10590 ogledov

Igralka objavila posnetek v spodnjem perilu: "Še nikoli nisem bila težja“

lena dunham
1/2
Pravi, da se v svoji koži končno počuti dobro.

Igralka in komičarka Lena Dunham pravi, da nase ne izvaja več pritiska, kar se pozna tudi na njenem duševnem zdravju.
32-letnica je izjavila, da se je doslej preveč obremenjevala s tem, kaj drugi mislijo, a je končno prišla do točke, ko je spoznala, da mnenja drugih niso pomembna. "Veliko časa sem posvečala občutku, da sem "preveč“. Preveč lačna. Preveč bojazljiva. Preglasna. Preveč zahtevna. Preveč bolna, preveč dramatična, preveč iskrena. Preveč seksi (šala). Na zahrbten način so mi ves čas pošiljali sporočilo, da zavzemam preveč prostora, da od življenja zahtevam preveč in da ljudem, ki od mene ne želijo nič, dajem preveč,“ je zapisala na Instagramu.

Igralka se sedaj osredotoča le na svoje želje … "Nekaj se je spremenilo in spoznala sem, da mi ni treba ugajati celemu svetu. Za prave ljudi nikoli ne  bom "preveč“, ampak "ravno prav“.“

Zvezdnica je s svojimi sledilci ob tej priložnosti delila fotografijo v spodnjem perilu in dopisala, da še nikoli ni tehtala toliko kilogramov, a obenem še nikoli ni bila tako srečna. "Še nikoli nisem bila težja. Še nikoli nisem tako močno ljubila. Še nikoli prej nisem toliko brala, pisala in se smejala. Še nikoli nisem bila tako srečna.“

Dunham je morala na račun svoje prevelike teže v preteklosti poslušati kritike. Ko je zaradi bolezni močno shujšala, pa so jo kritizirali, da je presuha. Takrat je spoznala, da kot ženska v Hollywoodu preprosto nikoli ne moreš zmagati.

Igralka je objavila tudi kolaž dveh fotografij – na eni je zelo suha, na drugi pa ima spet obline. Spoznala je, da se sedaj počuti mnogo bolje in predvsem bolj svobodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the left: 138 pounds, complimented all day and propositioned by men and on the cover of a tabloid about diets that work. Also, sick in the tissue and in the head and subsisting only on small amounts of sugar, tons of caffeine and a purse pharmacy. On the right: 162 pounds, happy joyous & free, complimented only by people that matter for reasons that matter, subsisting on a steady flow of fun/healthy snacks and apps and entrees, strong from lifting dogs and spirits. Even this OG body positivity warrior sometimes looks at the left picture longingly, until I remember the impossible pain that brought me there and onto my proverbial knees. As I type I can feel my back fat rolling up under my shoulder blades. I lean in.

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

 

 

Komentarjev 3
  • kapibara1 01:18 03.marec 2019.

    Debeli ljudje, so srečni ljudje. Kajti duša ima več prostora..

  • kapibara1 18:15 02.marec 2019.

    Bilo kdo da si ???, si na kocu, debeli bilo kdo da si,. !!

  • McClain 07:18 02.marec 2019.

    hebeš tako svobodo, da moraš 30 kg loja nosit cele dneve na seb.