Magazin > VIP
119 ogledov

Igralka zaradi bolezni težko hodi

Kristen Johnston FameFlynet
Zaradi redke bolezni ima igralka Kristen Johnston težave s hojo.

Igralki Kristen Johnston, najbolj poznani po nejni vlogi v priljubljeni seriji Tretji kamen od Sonca, so diagnosticirali redko bolezen. Gre za avtoimunsko motnjo, zaradi česar ima precejšnje težave s hojo. 46-letnica je več mesecev iskala vzrok za oslabljeno moč mišic, po obisku številnih zdravnikov pa ji je le uspelo izvedeti, kaj je z njo narobe.

"Odlašala sem, kolikor dolgo je bilo mogoče, vendar je zdaj čas, da sem z vami odkrita," je zapisala na svojem profilu na Facebooku. "Od septembra sem zelo zelo bolna. Po celem telesu imam oslabljene mišice, tako da zelo težko hodim. Hoja po stopnicah je nemogoča, nositi pa moram opornico, da mi glava stoji pokonci. Če ležim, sem v redu, kar je idealno za pisanje ali ubijanje časa na družabnih omrežjih, vendar pa je katastrofalno za igralca v komediji, ki zahteva na tone fizične angažiranosti. Moj imunski sistem se je odločil, da bo napadel mišice. Dobra novica pa je ta, da imam končno pravilno zdravljenje, se počutim bolje in se vračam na delo."

Igralka trenutno snema komično nadaljevanko The Exes, zaradi zdravstvenih težav pa ni posnela dveh epizod.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.