Magazin > VIP
142 ogledov

Igralkin nekdanji menedžer: Ni preveč bolna

shannen doherty Profimedias
Nekdanji menedžer igralke Shannen Doherty trdi, da njegova nekdanja varovanka ni tako bolna, da ne bi mogla na sodišče.

Steven Blatt in Shannen Doherty sta na sodišču, ker naj bi Blatt igralko oškodoval. Zaradi njegovih miškulanc naj igralka ne bi imela urejenega zdravstvenega zavarovanja. Obe strani sta svojo plat medalje pojasnili na sodišču, a Blatt in njegovi odvetniki želijo Dohertyjevo še dodatno zaslišati. Blatt meni, da njeno zdravstveno stanje ne bi smelo predstavljati ovire. 

Igralka je na vprašanja že odgovarjala sedem ur, kolikor običajno traja tovrstno zaslišanje v Kaliforniji. Blatt pa sedaj zahteva še nadaljnje štiri ure. Kot pravi je igralka več kot sposobna toliko časa odgovarjati na vprašanja, še posebej glede na to, da je bolezen ni ustavila pri dajanju intervjujev in udeležbi na raznih dogodkih. Kot poroča TMZ, naj bi Blatt izrecno navedel igralkino potovanje v Avstralijo, kjer se je udeležila nekega dogodka. 

Njeni odvetniki naj bi v odgovoru zapisali, da igralka skuša živeti normalno življenje in da to še ne pomeni, da ni bolna. Igralka je marca lani zbolela za rakom na prsih. Novica je prišla v javnost avgusta lani, ko je vložila tožbo proti nekdanjemu menedžerju, ker je zaradi neplačanega zavarovanja morala prekiniti zdravljenje. 

Preberite še: 

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.