Magazin > VIP
38 ogledov

Igralko in njena majhna otroka ubil zaradi sekte?

Sian Blake Profimedias
Nekdanji partner igralke Sian Blake naj bi bil član rasistične sekte.

Ta teden je Veliko Britanijo pretresla smrt igralke Sian Blake in njenih dveh sinov, 8-letnega  Zacharyja in 4-letnega Amona. Družinica je izginila sredi decembra, njihove posmrtne ostanke pa so zakopane na vrtu hiše našli šele ta teden. Policija bo morala razložiti, kako so "grobove“ lahko spregledali, glede na to, da so posestvo že pred tem večkrat pregledali.

Sian Blake | Avtor: Profimedias Profimedias

Glavni osumljenec umorov je 48-letni Arthur Simpson-Kent, oče dečkov, ki je tri dni po zaslišanju izginil, verjetno v Gano. Kent naj bi bil že v preteklosti nasilen, pravijo pa tudi, da je odvisen od drog.

Sian Blake | Avtor: Profimedias Profimedias

 

Njegova nekdanja žena Dominique Deblieux, s katero se je poročil leta 1999 in se preselil v Francijo, pa je izjavila, da je osumljeni član sekte United Nuwaubian Nation of Moors. "Gre za versko stvar. Govorili so, da so bili črnci prvi ljudje in da so belci bolezen. S temi neumnostmi je bil obseden,“ je izjavila Deblieuxjeva.

Sian si bodo Britanci najbolj zapomnili po njeni vlogi v nadaljevanki EastEnders.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.