Magazin > VIP
32334 ogledov

Ima naša voditeljica po ločitvi res že novega, to pravi ona

Manja Stević Planet TV
Je voditeljica Manja Stević znova oddala svoje srce?

Kot smo poročali v začetku septembra prejšnje leto, se je naša voditeljica in urednica Manja Stević ločila od Beograjčana Daliborja Stevića, s katerim je nekaj časa živela v srbski prestolnici. Tega sicer ni hotela komentirati, je pa na Instagramu objavila sliko iz svojega novega doma v Ljubljani, ki ji je pripisala: "Novi začetki."

Nedavno je za naš portal izjavila tudi, da je njen dom njena nova ljubezen, saj je zanj globoko hvaležna, rada pa ga tudi prenavlja in okrasuje. "Vsak dan, ko se vrnem domov, sem hvaležna za svoj dom in kar plešem ter poskakujem. Stanovanje je res majhno, 47 kvadratnih metrov, ampak zame sanjsko in je moja nova ljubezen. Imam otroka, imam sebe in imam sanjski dom. Življenje je lepo in ne potrebujem ničesar več," je za Žurnal24 povedala konec januarja.

Kot pa se piše pri Govori.se, naj bi se Manja tudi znova zaljubila in s srčnim izbrancem preživljala dopust v sosednji Italiji, kot je objavila na Instagramu. Iz našega uredništva smo jo poklicali, da bi informacije preverili, a nam je odvrnila, da tega dela svojega življenja noče deliti z javnostjo.

Ali ima torej res novega, pa lahko na fotografiji preverite sami. 

 

 | Avtor:

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
Sorodne novice