Magazin > VIP
23597 ogledov

Incident pred barom: Larino mamo zgrabil za vrat

bar_2018 Planet TV
Tekmovalka Bara Katarina je v pogovoru z menedžerjem Emijem Nikočevićem povedala, da naj bi Larina mama udarila njenega prijatelja.

Katarina je v soboto v pogovoru z Emijem Nikočevićem povedala, da so razmere v Baru zanjo preveč naporne. Med drugim je omenila, da je prišlo do incidenta med Larino mamo in njenim prijateljem. »Preveč je bilo negativnih stvari. Pa nekatere stvari so za moje pojme šle čez moje, kot to z Laro in njeno mamo, ko je udarila mojega prijatelja. To je zame preveč, eno je šov, eno pa so take stvari in zaradi tega dvigujem roke,« je povedala.

Incident so za naš portal na Planet TV potrdili. »V soboto je pred barom res prišlo do incidenta med Larino mamo in Katarininim prijateljem, zaradi česar je na kraj dogodka prišla policija, ki vodi uradni postopek o zadevi. V incident ni bil vpleten nihče od tekmovalcev in tekmovalk ali članov ekipe produkcijskega šova.«

Larino mamo zgrabil za vrat

Larina mama je za naš portal povedala, da je »zaradi vseh kolobocij, ki so se dogajale v Baru« zahtevala stik s hčerko. »Rekli so mi, naj pridem v torek, a nisem, ker so me opozorili, da me bodo snemali. Prišla sem nenapovedano en dan pozneje in kljub temu da sem jim rekla, da me ne smejo snemati in objavljati, so to naredili. Ker to ni peljalo nikamor, sem jih prosila, da želim z Laro govoriti, ko ne bo kamer in ne bo ozvočena. Rekli so, naj pridem v soboto zvečer. Zunaj je čakalo več jeznih staršev,« je svojo zgodbo o incidentu pred lokalom začela mama svetlolase tekmovalke.

Z Laro sta se pogovarjali pred vhodom v bar, nakar je začel eden od dveh Katarininih prijateljev Laro na nizkoten način žaliti. »Laro sem prosila za kozarec vode in stopila za njo proti baru. Takrat je začel žaliti še mene. Čez vse starše se je drl na naju. Kričal je res grde besede, ki jih ne bi rada ponovila. Stopila sem proti njemu in ga vprašala, kako si lahko to dovoli, saj me ne pozna. Očitno se je ustrašil in me prijel za vrat. V afektu sem mu prisolila klofuto, nakar je varnostnik skočil na njega in ga odvlekel. Eden od redarjev pa je poklical policijo.« Mladenič naj bi nato zbežal, a ga je policija ujela. »Ta fant se mi je v torek iskreno opravičil. Povedal je, da je bil vinjen in da sam ne more verjeti, kako se je obnašal. Tudi zato sem sklenila, da ga ne bom civilno tožila,« nam je še zaupala. 

karmen koren Magazin Video: Policija pred Planetovim barom, tekmovalci na robu živcev
Komentarjev 7
  • bebo2 21:55 28.september 2018.

    A tako, se mi je zdelo da tak otrok kot je Lara mora imeti hudo bolane starše, da podeduje tak bolan karakter. Zdaj je vse jasno.

  • MaJo 10:10 21.september 2018.

    Stal sem manj kot meter stran od celotne situacije in ženska laže kot pes teče. Lara je grozila fantu zaradi česar je fant rekel naj se pazi komu grozi in iz nikjer se pojavi njena mama in mu prisoli klofuto. ...prikaži več Ženska se zaveda da kamere niso snemale zato lahko laže kakor si zaželi saj se zaveda da ima kot ženska ki igra žrtev v primeru nasilja veliko boljše možnosti od fanta. Največja žalost pri vsem tem pa je da je ta ženska vzgojila cipo ki se daje dol za 5 minut slave nakoncu pa gre prva domov

  • fiston 09:41 21.september 2018.

    Kaj še kar nakladate, zadnjič ste pisali da je konec, da so vsi zapustili bar.