Magazin > VIP
9099 ogledov

Iris Mulej povsem spremenjena, se je odpovedala svojemu zaščitnemu znaku?

iris mulej instagram
Je res le šala?

Iris Mulej je bila ena naših najbolj vidnih manekenk, a se je z rojstvom otrok posvetila predvsem materinstvu. Danes z družino živi v Budvi, a se redno vrača v Slovenijo. Občasno, predvsem za svoj Instagram profil, se še vedno ukvarja s poziranjem. Tako je tudi včeraj objavila prekrasne fotografije, a šokirala z videzom. Njen zaščitni znak so že od nekdaj temni dolgi lasje, na najnovejših fotografijah pa je presenetila s kratko pričesko v oranžnih odtenkih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama)

"Dolgo časa sem se odločala glede dolžine, na koncu pa še barvo spremenila. Čeprav sem bakrena že bila, a v tej kombinaciji še nikoli," je zapisala ob spremenjenem videzu, ki ji sicer pristaja, a so njeni sledilci hitro ugotovili, da verjetno gre le za 1. aprilsko šalo. Tina Gaber ji je v šali celo zagrozila: "Da ne bi, nikoooli! Lastnoročno ti pridem iztrgat škarje iz rok tja v Budvo." Vplivnica, novinarka in voditeljica Tjaša Kokalj pa dodala: "1. april gor ali dol - meni je top, hehe."

Za Iris in njeno družino je sicer težko leto. Pred skoraj enim letom je umrla njena tašča, njeni mami je ob avgustovski ujmi uničilo vrt, poslovili pa so se tudi od pasjega ljubljenčka, ki je bil pomemben del družine.

Komentarjev 2
  • Majazmaja 15:38 02.april 2024.

    Nisem presenečena nad tem, da se Iris, Nutrija in Tjaša poznajo ...

  • Pierre 13:10 02.april 2024.

    Ja povsod ima zdaj kratko pričesko, uh !!!!!

Sorodne novice