Magazin > VIP
35826 ogledov

Partner Iris Mulej žaluje, zaradi njega zapustil bivšo

iris mulej, admir barčič Facebook
Bil je polnopraven družinski član.

Družina Iris Mulej žaluje, na družbenih omrežjih pa je delila srce parajoč zapis svojega partnerja Admirja, ki se je te dni poslovil od najboljšega prijatelja, pasjega ljubljenčka Lorda. Družbo mu je delal dolgih 11 let. 

"Nikoli si nisem mogel predstavljati, da bo slovo od tebe tako bolelo! Pred dvema dnevoma sem se moral odločiti. Odločitev, ki je nikoli ne bi želel sprejeti, vendar sem v srcu vedel, da je to zadnje darilo, ki ti ga bom kdaj dal - dar dostojanstva," je med drugim zapisal pasjemu prijatelju v slovo in razkril, da se je z bivšo celo ločil in izbral njega: "Naučil si me toliko lekcij, a mislim, da je največja lekcija, kako ljubiti nesebično in brez pogojev. Ničesar ni, česar ne bi naredil zate - tudi če bi to pomenilo žrtvovanje lastne sreče. Če omenim samo dejstvo, da sem se ločil, izbral tebe namesto svoje bivše, je pokazatelj, kako zelo te imam rad. In to bi naredil še enkrat, izbral bi tebe pred vsemi, ki te ne bi sprejeli. Ker si bil moj edini pravi prijatelj. Tvoja zvestoba in brezpogojna ljubezen se ne moreta primerjati z drugimi. Kljub vsej bolečini in žalosti, ki jo trenutno čuti naša družina, upam, da si se počutili ljubljenega. Upam, da veš, kako zelo smo te imeli radi. Bil si tako pomemben del naše družine, da se sploh ne spomnim časa pred tabo. Za nas si bil več kot pes, bil si član te družine in bolečine ob tvoji izgubi ne bomo nikoli zares preboleli. Dokler se spet ne srečava, moj najboljši prijatelj."

Za Admirja in njegovo družino je to že drugi velik udarec izgube v tem letu, aprila je namreč umrla njegova mama. Več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 4
  • Pierre 17:21 09.november 2023.

    Doberman dočaka 8 do 12 let... Obračanje pozornosti nase s pomočjo smrti mame in psa je najmanj SPREVRŽENO, vi pa to objavljate?????!!!!!!!

  • Francs 22:52 08.november 2023.

    Škoda , da je dr. Rugelj že pokojni , on je bil za take ......

  • sandi76 19:11 08.november 2023.

    Holy cow, to pa je novica, ki je vredna objave v časopisu. Obdobje suhih krav ?

Sorodne novice