Magazin > VIP
17732 ogledov

To je bivši javno napisal Iris Mulej

iris mulej Facebook
Za zgled …

Nekoč sta si grela srce in rjuhe, še danes pa sta Iris Mulej in priznani fotograf Črt Slavec očitno v odličnih odnosih, kljub temu da je lepotica zaročena in ima dva otroka. 

Iris je pred kratkim razkrila, da imata s partnerjem nov posel, prestižno restavracijo, pred katero se lahko pripeljete celo s svojim plovilom. "Da, v času pandemije je kar izziv začeti nov posel, ampak, evo, naš Bloom ima za sabo že drugo uspešno sezono, ki je še zdaleč ni konec tu v Črni gori. Toplo vabljeni, da tudi vi preizkusite našo čudovito kuhinjo v Bloom Portonovi," je zapisala in pokazala slastne jedi iz njihove restavracije in luksuzni ambient. 

Med drugimi je novi posel pohvalil tudi njen bivši fant. "Videti je hudo, bo treba eno sezono prit pogledat in poskusit kaj slanega. V okviru nagradnega vprašanja, sklepam, da sladkega ne ostane prav veliko. Pozdrav celi familiji," je njeno objavo komentiral Črt Slavec in s tem pokazal, da sta z Iris še vedno v dobrih odnosih. Naj spomnimo, da sta se po dolgoletni zvezi razšla leta 2013, ker se je Črt zaradi dela preselil v Nemčijo. Že takrat je Črt o Iris povedal, da je idealna partnerka in da je bilo 99,9 odstotka časa z njo zares lepega.

Iris Mulej Črt Slavec | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Iris je nato leta 2015 začela zvezo z Admirjem Barčičem, se preselila k njemu v Črno Goro, kjer imata danes dva otroka, prekrasen dom in več uspešnih poslov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice