Magazin > VIP
7344 ogledov

Iris Mulej žaluje: "Z njim sva bila do zadnjega diha"

Iris Mulej Instagram
Lepotica bo letošnji božič žal pričakala brez svojega zvestega prijatelja …

"Včeraj zvečer nas je zapustil naš Tayček, moj čivavko, ki je bil z mano skoraj 14 let. Težko mi je pisat in sploh razmišljati o tem, kaj bi napisala, ker nisem še pripravljena, tako kot nisem bila pripravljena na to, da nas zapusti … Ampak verjetno nikoli nismo zares pripravljeni na to, da nas kdorkoli od naših najdražjih zapusti in odide iz našega življenja za vedno. Sicer pa jaz verjamem, da nas je Tayček zapustil le fizično, njegova dušica pa, upam, da enkrat spet najde pot k nam," je s strtim srcem na Instagramu sporočila manekenka in podjetnica Iris Mulej, ki z družino že nekaj let živi v Črni gori. 

Vsem se je zahvalila za sožalje in prijazne misli ter razkrila, kako se je do zadnjega borila za življenje svojega ljubljenčka: "Tisti, ki sprašujete, kaj mu je bilo ... Odpovedale so mu ledvičke. Vsak dan smo ga vozili na infuzijo in kup drugih injekcij (zdravila, vitamini, protibolečinske), vsak dan so ga štirikrat zbodli z vsemi iglami. Doma sem mu hrano miksala kot dojenčku in mu jo dajala po šprici, ker sam ni želel nič več jesti. Vendar ni nič pomagalo, ledvičke niso in niso začele funkcionirati. Z Admirjem sva bila z njim do zadnjega diha.  Še zdaj ne dojemam, da ga ni več, čez pet dni bi bil to za naju že štirinajsti skupni božič."

Komentarjev 3
  • malarin 16:42 26.december 2020.

    Nč ni povedala, kdaj je bla dobr nategnjena, to mene zanima.

  • gregor96 11:43 22.december 2020.

    predlagam 3 dnevno žalovanje, s tem prenehanje tega portala za 3dni v čast novinarju , ki je to novico uvrstil med top novico dneva

Sorodne novice