Magazin > VIP
2415 ogledov

Tako Jan Oblak ravna s svojim psom, si mislite!

jan oblak Epa
To pa je lastnik ...

Ni kaj, lepo je biti hišni ljubljenček slavnih in bogatih. Pred kratkim je revija Nova namreč poročala, da je naš vrhunski nogometni vratar Jan Oblak, ki igra za Atletico Madrid, očitno res pogrešal svojega pasjega ljubljenčka. In to tako močno, da so mu ga iz Slovenije v Španijo pripeljali kar s taksijem. 

Jan naj bi poklical lastnika znane taksi službe in ga prosil, če lahko osebno uredi, da bo psiček varno prispel iz Slovenije v Španijo, kot je zanesljiv vir razkril omenjeni reviji. Lepo, kajne? 

Sicer pa je vratarski as pred kratkim povedal, kako se je po pandemiji vrniti na zelenice. "Zdaj nismo na mestih, ki smo si jih želeli. Ne bo lahko. Pavza je bila zelo dolga, vendar za vse enaka. Seveda pa je bistvena razlika, če treniraš sam doma, ali pa na pravem igrišču s soigralci. Veseli smo, da smo se vrnili. Še pred enim mesecem nismo vedeli, ali bomo končali sezono, zdaj pa smo tik pred začetkom. Preostalih enajst tekem se bo treba lotiti maksimalno zavzeto," je dejal Oblak.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice