Šport > Nogomet
2958 ogledov

Jan Oblak po 51 dneh karantene

jan oblak Epa
Slovenski reprezentančni vratar se je pokazal na družbenem omrežju.

Nekatere močnejše evropske nogometne lige se bodo kmalu vrnile v aktivno stanje, življenje se v ustaljene tirnice počasi vrača tudi v Španiji.

V tamkajšnji La Ligi se za naslov borita Barcelona in Real Madrid, medtem ko si Atlético Madrid skuša priskrbeti vozovnico za Ligo prvakov.

Eno najmočnejših orožij "colchonerosov" je prav gotovo slovenski vratar Jan Oblak, tudi eden najzaslužnejših za Atléticovo izločitev aktualnega evropskega prvaka Liverpoola in posledični preboj v četrtfinale Lige prvakov.

Barcelona : Real Madrid Zdaj testiranja Šport V Španiji blizu ponovnega igranja

Oblak je, tako kot preostali nogometaši La Lige, že več tednov v karanteni. Škofjeločan sicer ni med najbolj rednimi uporabniki družbenih omrežij, pred kratkim pa se je le oglasil.

Objavil je svojo fotografijo in pripisal: "Dan 51." Oblak, ki ima sicer vedno skrbno pristriženo pričesko in brado, je v karanteni malce spremenil svoj videz, a ne do te mere, da bi si zaslužil vzdevek, ki mu ga je na Instagramu podelil soigralec Stefan Savić. Ta je namreč zapisal, da Oblak zgleda kot gozdni človek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Día 51

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan) on

Po 27 odigranih kolih La Lige je Atlético Madrid na šestem mestu, ima 13 točk manj od vodilne Barcelone, 11 manj od Reala in le dve manj od tretjeuvrščene Seville.

Komentarjev 1
  • Matevž Novak 14:13 03.maj 2020.

    Ej, čist drug. Ne bi ga prepoznal, ni varjante

Sorodne novice