Magazin > VIP
25393 ogledov

Posnetki, ki vam bodo ogreli srce: Otroka znane Slovenke prvič videla sneg

Iris Mulej Instagram
Kakšno veselje!

Manekenka, podjetnica in spletna vplivnica Iris Mulej z družino že več let živi v črnogorskem obmorskem mestu Budva, kjer ni ravno priložnosti za zimske radosti, zato sta njena otroka veselje na snegu prvič doživela prejšnji teden, ko se je družina mudila na obisku v Sloveniji. 

"Ne vem sicer natančno, kakšno vreme imate zdaj v Sloveniji, vem pa da smo mi ravno za naš obisk babice na Štajerskem upali na sneg, ki ga ni bilo. In smo potem iskali, kam na sneg v Sloveniji ter se po nasvetu večine tu na Instagramu,odločili za Roglo. In da, ni bilo zimske idile, ker je sneg že precej skopnel, ampak za dva otroka, ki snega še nikoli nista videla (no, videla sta ga kot dojenčka dostikrat, ampak se ga ne spomnita) je bilo tudi tistih nekaj krp snega posebno doživetje. Sploh prvo sankanje in prvi snežak. Neprecenljivo,"  je med drugim zapisala Iris in objavila ljubke fotografije ter video, kako sta bila malčka nad snegom navdušena.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice