Magazin > VIP
40858 ogledov

Ta podatek o partnerju je Iris Mulej skrivala

iris mulej, admir barčič Facebook
Ne strinja se z zaročencem, a ga vseeno podpira.

Manekenka in podjetnica Iris Mulej, ki z družino že nekaj let živi v Črni gori, je na Instagramu razkrila, da njen partner Admir Barčić pogosto pomaga družinam na vojnih območjih. Tako se je nedavno mudil v Ukrajini, a se že srečno vrnil domov. 

"Admir je tam imel spet nekaj reševalnih akcij, tako kot jih je imel pred kratkim v Afganistanu. Jaz sem seveda proti, da gre, ampak on pravi, da se počuti krivega za vsakega otroka/ družino, ki jih ne uspe rešiti," je zapisala in povedala, da obdobja njegove odsotnosti zanjo seveda niso najlažja: "Admirjevega dela nisem omenjala, ker mi res ni bilo do pogovorov o tem. Zdaj je na poti domov, je že v Sloveniji in na varnem, zato sem včeraj tudi jaz bolj pogumno in srečno objavila, da ga z otroki pričakujemo."

Admir je bil sicer nekoč vojak na vojnih žariščih, danes pa je izvršni direktor Dukley Marine v Budvi in direktor ameriške varnostne agencije Shield Security Service v Kabulu.

Iris Mulej | Avtor: Instagram Instagram

Iris Mulej | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 10
  • tomaz696 23:15 02.april 2022.

    Pa ja pove da je placanec,dobrotnik🤣🤣🤣

  • kapibara1 20:13 02.april 2022.

    Skriva ona tudi podatek, da je se v zaoderju, v Grosupljskem motelu Kongo,pozabavala z samim 50 C in njegovo ekipo..seveda so vsi ta obšlesani od sonca...

  • vojko19 16:30 02.april 2022.

    Kdo so oni?

Sorodne novice