Magazin > VIP
1879 ogledov

Naši vplivnici pomagali begunkam: "Ne vem, če se zavedate, kaj nas je pričakalo"

Vanesa Rola instagram
Svoj spletni vpliv sta unovčili za to, da sta osrečili 500 beguncev in jih oskrbeli z življenjsko potrebnimi dobrinami.

Na materinski dan sta se naši spletni vplivnici odločili, da bosta pomagali ukrajinskim begunkam in njihovim otrokom. V slabem tednu sta sami organizirali dobrodelno akcijo in številne dobrine že razdelili med 500 ukrajinskih državljank, ki so svoje zatočišče pred vojno našle v azilnem domu v Logatcu. Adrijana Dimec in Vanesa Rola sta s tem dokazali, kako lahko spletni vpliv unovčiš za dobro delo, sledilcem pa tudi pokazali, da so šle stvari res v prave roke. S prevozom jima je na pomoč priskočila tudi naša nekdanja misica, voditeljica in novinarka Tjaša Kokalj

Vanesa Rola | Avtor: instagram instagram

"Ne vem, če se zavedate, kaj nas je tam pričakalo. Nismo bile pripravljene, res. In če vam kaj pove dejstvo, da te tukaj Adrijana v dveh letih nisem videla enkrat jokat, pa praktično non stop čepiva skupaj, vse do danes, ko se je zlomila pred mojimi očmi. Vse smo se, ampak domov odšle z upanjem, da se bo še več ljudi pridružilo naši akciji, sploh sedaj, ko veste, komu pomagate in vidite, da gre vsaka stvar v prave roke," je med drugim na Instagramu zapisala Vanesa in se zahvalila vsem posameznikom in podjetjem, ki so darovali dobrine, ter pozvala vse, ki bi radi pomagali, da se lahko po informacije obrnejo nanjo. 

Vanesa Rola | Avtor: instagram instagram

Komentarjev 1
  • nikica 23:39 31.marec 2022.

    Bravo za donacijo ampak, potem se na koncu vprašaš ali je to bila dejansko donacija ker želiš pomagat, ali pač samo še ena oblika samopromocije influenserjev???

Sorodne novice