Magazin > VIP
5240 ogledov

Isaac Palma pokazal hčerko in ji namenil ganljivo sporočilo

Isaac Palma Anže Petkovšek
Priljubljeni pevec je prejšnji teden postal očka.

Isaac Palma ima ogromno razlogov za praznovanje. Konec prejšnjega tedna sta se z ženo Patricijo razveselila svoje prvorojenke Isabelle, ta teden pa je praznoval še svoj osebni praznik, 28-ti rojstni dan. Glasbenik je svojo hči že pokazal na Instagramu in ji namenil ganljiv zapis. 

"Bilo je najlepših 9 mesecev pričakovanja in skozi vse te mesece sem bil ob novici, da bom prvič postal očka, presrečen. V vsej mešanici čustev sem se spraševal, ali sem pripravljen na to VELIKO odgovornost, ali bom znal biti najboljši očka in dober zgled, učitelj za življenje in prijatelj svojemu otroku. Nikoli si nisem mislil, da bi lahko čutil toliko ljubezni, kot v trenutku, ko sem te videl privekati na ta svet, moja lepotička. Solze, ki sva jih delila v tistem trenutku s Patricijo, ne bodo nikoli pozabljene. Tukaj me imaš, ljubezen moja! Zaljubljen sem vate, si nova in tako čista dušica in pripravljen sem dati vse, da odrasteš v dobro in srečno osebo. Že kot otroka so me učili, da z ljubeznijo in v ljubezni uspemo v vsem. Isabella, tako kratek čas te imava in že te ljubiva z vso močjo. Hvala, da si prišla v najino življenje. Hvala, Patricija, da si mi dala najlepše darilo, ki bi ga v življenju sploh lahko prejel. Ljubim te. Hvala vsem v bolnišnici, za odlično opravljeno delo. Hvala vsem Vam za lepe želje. Hvala, BOG," je ob hčerkinem rojstvu zapisal Isaac, včeraj pa delil še rojstno dnevno fotografijo z malo štručko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨Bilo je najlepših 9 mesecev pričakovanja in skozi vse te mesece sem se čutil presrečen, ob novici, da bom prvič postal očka. V vsej mešanici čustev sem se spraševal, ali sem pripravljen na to VELIKO odgovornost, ali bom znal biti najboljši očka in dober zgled, učitelj za življenje in prijatelj svojemu otroku. Nikoli si nisem mislil, da bi lahko čutil toliko ljubezni, kot v trenutku, ko sem te videl privekati na ta svet, moja lepotička. Solze, ki sva jih delila v tistem trenutku z Patricijo ne bodo nikoli pozabljene. Tukaj me imaš, ljubezen moja! Zaljubljen sem vate, si nova in tako čista dušica in pripravljen sem dati vse, da odrasteš v dobro in srečno osebo. Že kot otroka so me učili, da z ljubeznijo in v ljubezni uspemo v vsem. Isabella, tako kratek čas te imava in že te ljubiva z vso močjo. Hvala , da si prišla v najino življenje. Hvala, @patbrmez , da si mi dala najlepše darilo, ki bi ga v življenju sploh lahko prejel. Ljubim te. 💋 Hvala vsem v bolnišnici, za odlično opravljeno delo.. Hvala vsem Vam za lepe želje. Hvala BOG💕 🙏🏻

A post shared by Isaac Palma 🎤🌴 (@isaacatetodo) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • Avatar Oksintarra
    Oksintarra 01:07 13.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

Sorodne novice