Magazin > VIP
19503 ogledov

Ivana Šundov o snubcih: "Ni mi dolgčas"

Ivana Šundov Saša Despot
Ivana Šundov Hojan iskreno spregovorila o življenju po ločitvi.

"Nikoli nisem skrivala, le nisem želela govoriti o tem, dokler moja odločitev ni bila dokončna. Pa tudi kasneje je bilo še preveč boleče, da bi o tem javno govorila. A zakaj bi lagala in govorila, da sem poročena, če nisem. Zdi se mi, da se je bilo najtežje odločiti, narediti ta prvi korak. Bolj kot zame, čeprav je to res težka izkušnja, pa je bilo hudo za punci. Drugega recepta kot to, da se z otroki o tem pogovarjaš in pogovoriš, resnično nimam," pravi Ivana Šundov Hojan, ki je s svojima puncama tudi po ločitvi ostala v Zagrebu. Ker gre starejša drugo leto že v gimnazijo, bi težko zamenjali šolo, čeprav vse tri zelo mika vrnitev v Slovenijo.

Drugače je, če se partnerja ločita zrelo in glede vzgoje sodelujeta. Takrat neko zavetje, kljub vsemu, čutijo tudi otroci. Pri nas sploh ni tako. Punci sta pri meni ves čas in tako tudi bo. 

A Šundova je močna, lepa in samostojna ženska, zato se je pobrala, čeprav, pravi, je bilo zelo hudo. "Drugače je, če se partnerja ločita zrelo in glede vzgoje sodelujeta. Takrat neko zavetje, kljub vsemu, čutijo tudi otroci. Pri nas sploh ni tako. Punci sta pri meni ves čas in tako tudi bo. Veliko se ukvarjam z njima, tudi kuham jima še vedno vsak dan. V Ameriki, na primer, na ločitev drugače gledajo, ta izraz srečno do konca dni vidijo drugače in se tudi trikrat poročijo, če pač ne gre prvič in drugič. Če ne gre, ne gre in je bolje, da se razideš. Naša mentaliteta pa je še vedno taka, da ljudje v zakonih vztrajajo ne glede na vse. Meni ni žal, tako je prav. Iz tega zakona sem dobila dve čudoviti deklici in tako tudi gledam na vse skupaj."

Ivana pa ni izgubila upanja v ljubezen. Ko smo jo vprašali, ali ji po tem, ko je razkrila, da je ločena, ponudb ne manjka, je nagajivo pripomnila, da le teh nikoli ni manjkalo: "Sem ženska in seveda se ne vidim, da bi bila celo življenje sama. Trenutno imam kup obveznosti, punci, prijateljice in prijatelje, s katerimi se zabavam in tudi ponudbe. Če sem se na katero odzvala? Le to bom rekla, da mi ni dolgčas. (smeh)"

Komentarjev 6
  • Friderik1950 21:07 05.junij 2018.

    Lahko se o njej napiše kaj se hoče, za mene ostane daleč, daleč, daleč najboljša napovedovalka - voditeljica vseh časov ( nikoli v zadregi, popolna slovenščina, stavki brez napake, izreden šarm), skratka persona za gala prireditve največjega ranga, sedaj tudi v obeh jezikih.

  • Lovebites 16:49 06.februar 2018.

    Mafijska nevesta in prevarantka.Zakaj ne napisete resnice o njej,kako je prodala tuje stanovanje in kako je ogoljufala ljudi z njenim takratnim"podjetjem" in ekskluzivnim zastopnistvom za lasno kozmetiko in obutev iz tujine??,Pretezko???Tisti dec ,ki pleza po njej,se mi dobesedno smili.Faca zjahana ...prikaži več do konca od ponesrecenih operacij.Grda ko sam satan.Fuj.

  • kapibara 15:07 06.februar 2018.

    Na naslovni, zgleda kot, ena tipična plastificirana- silkonizirana drolja..