Magazin > VIP
3110 ogledov

Iz Hollywooda prihajajo kar štiri lepe vesti!

joe jonas, sophie turner
Dve poroki in dve nosečnosti!

Jude Law je spet stopil pred matičarja. 46-letnik je večno zvestobo obljubil Phillipi Coan, pred matičarja pa sta stopila v mestni hiši Marylebone v Londonu. To je igralčev drugi zakon. V zakonu s Sadie Frost, od katere se je ločil 2003, sta se mu rodila dva sinova in hčerka. Jude ima sicer tudi hčerko z manekenko Samantho Burke in tudi z glasbenico Catherine Harding.
Law je bil sicer dve leti zaročen tudi z igralko Sienno Miller.

joe jonas, sophie turner | Avtor:

Poročila pa sta se tudi igralka iz serije Igra prestolov, Spohie Turner, in pevec Joe Jonas. Parček se je dve uri po podelitvi  Billboard Music Awards odpravil v kapelico v Las Vegasu in dahnil usodni da. Poročil ju je "Elvis“, duo Dan + Shay pa sta zaigrala pesem "Speechless“.

joe jonas, sophie turner | Avtor:

Dve noseči igralki!

Kakšno presenečenje! Britanska zvezdnica Keira Knightley je na zabavi, ki jo je v Parizu priredila blagovna znamka Chanel, pokazala nosečniški trebušček. Z možem, glasbenikom Jamesom Rightonom, s katerim je poročena šest let, že imata hčerko. Edie bo 15. maja staraj štiri leta.

keira knightley | Avtor: Profimedia Profimedia

Tretjega otroka pa pričakujeta igralca Blake Lively in Ryan Reynolds. Parček se je spoznal med snemanjem leta 2010, 2012 sta se poročila, 2014 pa se je rodila njuna prva hči James, Inez pa je na svet privekala dve leti pozneje. Da je lepotica noseča, je svet izvedel po njenem sprehodu po rdeči preprogi pred premiero risanke Pokemon.

blake lively, ryan reynolds | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.