Magazin > VIP
82742 ogledov

Iz te sanjske hiše je po ločitvi odšla Tinkara Kovač

Tinkara Kovač Planet TV
Da ne živi več v družinski hiši, je v eni izmed oddaj v bistvu razkrila že lani.

Po poročanju revije Lady se glasbenica, flavtistka in pesnica Tinkara Kovač ločuje. 45-letna pevka je bila vrsto let poročena z Matejem Mljačem, s katerim imata hčerki Almo in Galo. Družina je živela v vasici Lokev na Krasu, v sanjski hiši (video spodaj), ki jo je zasnoval Matej, ki je po poklicu arhitekt. Iz te hiše naj bi se Kovačeva skupaj s hčerkama izselila že pred dobrim letom.

In čeprav je novica o ločitvi odjeknila šele ta teden, je Tinkara že lansko leto v oddaji Riba, raca, rak kuhala v drugi kuhinji, kot pa sta jo nekdanja zakonca pred sedmimi leti pokazala v oddaji Ambienti. Kuhinja v družinski hiši je namreč črne barve, Tinkara pa je lansko leto večerjo za zvezdniške goste pripravljala v beli mansardni kuhinji (fotografija zgoraj). To torej potrjuje navedbe revije Lady, ki piše, da se je glasbenica iz družinske hiše preselila že pred dobrim letom. 

Glasbenica, flavtistka in pesnica Tinkara Kovač je stalnica naše glasbene scene že več kot 26 let. Leta 2014 nas je zastopala na Evroviziji, lansko leto pa je skupaj z Aniko Horvat slavila na melodijah morja in sonca, kjer je zmagala tudi leta 2019. Lansko leto pa je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak na Planet TV očarala še s svojimi kulinaričnimi spretnostmi. S svežimi sestavinami in primorsko kulinariko je prepričala tudi svoje slavne goste. Pripravila je ribjo juho, hobotnico iz pečice in solato iz gozdnih sadežev. A morja ne obožuje le na krožniku, pač pa je v oddaji razkrila, da je tudi čisto prava pustolovska popotnica, obiskala je že bolj eksotične kraje, kot sta indonezijski otok Bali in Avstralija. 

V oddaji je še razkrila, da je pred leti opravila začetni in nadaljevalni potapljaški tečaj. Vrhunec pa je bil, ko je v živo videla hobotnico. Tinkara je iz Kopra, čeprav živi na Krasu, in je tesno povezana z morjem, ribe pa najraje kupuje kar od lokalnih ribičev, kot je to naredila tudi za lanskoletno zvezdniško večerjo.

Tinkara Kovač | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 5
  • Avatar Jašna53
    Jašna53 16:00 24.maj 2024.

    A bo šla v Anglijo k dedku Ianu Andersonu, da jo bo naučil igrat flavto v nulo??

  • Pierre 10:16 24.maj 2024.

    Hiša brez duše, glasba le na ravni ''fletne muzike'' brez presežkov...

  • Nevica 09:43 24.maj 2024.

    Tovrstna arhitektura je kot nagrobnik....deluje brez duše.

Sorodne novice