Magazin > VIP
17 ogledov

Izgubila skrbništvo nad Jackovimi otroki

Prince Michael, Paris, Blanket Jackson FameFlynet
Potem ko je za nekaj dni izginila brez sledu, je Katherine Jackson zdaj tudi uradno izgubila skrbništvo nad otroki svojega pokojnega sina Michaela Jacksona.

Ko je Katherine čez vikend izginila v Arizono in o tem ni obvestila svojih vnukov Princea Michaela, Paris in Blanketa, je njenim bližnjim prekipelo. Njen 34-letni vnuk TJ, sin Tita Jacksona, se je zato obrnil na sodišče in zahteval, da skrbništvo dodelijo njemu. Sodišče je ugodilo njegovi zahtevi in Katherine začasno odvzelo uradno skrbništvo. Sodnica je dejala, da TJ svoje babice ni hotel kaznovati, temveč je zaskrbljen zaradi njenega zdravja in jo je želel s tem le razbremeniti.

Zadrogirana in pijana?

Randy Jackson je na začetku tedna v intervjuju za Dobro jutro, Amerika dejal, da je šla 82-letna Katherine v Arizono na obisk k svoji hčerki Rebbie, saj je potrebovala počitek, ter da njeno zdravje ni najboljše. To naj bi ji svetovala hčerka Janet, a Katherine je ob tem pozabila obvestiti svoje varovance. Po prihodu domov pa je TJ je razkril, da je imel pred dnevi zelo čuden pogovor s z njo. "Poklicala me je v torek zvečer. Še nikoli ni govorila tako čudno, imela sva zelo nenavaden pogovor. Ni bila ostra kot sicer, uporabljala je čudne besedne zveze."

Podobno zgodbo o pogovoru z babico je povedala tudi Paris, ki je dejala, da je bila Katherine v torek zvečer, ko je končno lahko govorila z njo, zagotovo pijana. "Katherine je govorila zelo čudno, kot bi bila pijana ali zadrogirana. Paris jo je stalno spraševala, ali je z njo vse v redu, Katherine pa ji je odgovarjala s kletvicami," je za spletni portal RadarOnline.com povedal vir in dodal: "Ko je bila v Arizoni, naj bi veliko pila, pred kratkim pa so ji zdravniki dejali, da ima občutno povišan krvni tlak."

Sodnica, ki je Katherine odvzela skrbništvo in ga dodelila TJ-ju, je še dejala, da morajo o spremembi skrbništva obvestiti tudi biološko mamo Princea Michaela in Paris, Debbie Rowe, ter Diano Ross. Ta je namreč po volji Michaela Jacksona ob njegovi smrti postala nadomestna skrbnica njegovih treh otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.