Magazin > VIP
60 ogledov

Izločitev iz šova mu je prinesla še večjo srečo

Denis Ambrožič Žurnal24 main
Čeprav mu je POP TV dal košarico, je Primorec Denis Ambrožič našel srečo v ljubezni.

Eden od izpadlih fantov iz šova Ljubezen po domače, ki ga lahko spremljamo na POP TV, Denis Ambrožič, je zaljubljen. Za Žurnal24 je povedal, da je dekle, s katero je zdaj že nekaj mesecev v zvezi spoznal že pred predvajanjem prve oddaje: "Ja, me je videla v šovu, a spoznala sva se že prej. Par pa sva postala nekaj tednov kasneje. Nisva par zaradi oddaje,“ je povedla zgovorni Primorec in dodal, da deklet, katerih pisma je prejel v šovu, ni kontaktiral.

"Ni mi žal, da nisem prišel naprej in z njimi iskal ljubezni. Da nisem prišel naprej mi je žal predvsem zato, ker bi lahko v naših krajih pokazali še veliko stvari, naredili bi dobro promocijo našega malega kraja, ki je zelo lep," je povedal 39-letni Denis: "Za šov sem se odločil, ker je bila moja prioriteta predstaviti naše kraje in domačijo. Bilo je zelo lepo posneto in je škoda, da nisem mogel pokazati še česa drugega.“ Potolažilo pa ga je dejstvo, da so na naši največji komercialni televiziji prvi del Ljubezni po domače predvajali večkrat: "Odziv in obisk domačije sta bila zelo lepa."

Komentarjev 5
  • smejka 17:54 09.marec 2017.

    Maja, zakaj te moti, če ti rečejo punca?Zdaj te moti to,potem ko boš babura stara, boš želela bit punca.Punca je vsaka 'fajn' ženska in fant vsak 'fajn' moški, ne glede na leta.Pod besedo 'fajn' sodi celota, ne zgolj izgled ali celo status.

  • Vesna Dolšak 15:09 09.marec 2017.

    Fant in punca ni mišljeno dobesedno. Kaj naj reče voditeljica tem tekmovalcem "ti, moški?!" Lepše se sliši "ti, fant" ne? :) Kot nekateri v žargonu govorijo "baba" in "dedec", nekateri rečejo "fant" ali "punca". Je že bolje punca kot baba, ne?! :)

  • EhJa 14:26 09.marec 2017.

    Ni mi žal, da nisem prišel naprej... Da nisem prišel naprej mi je žal predvsem zato...Malo ne vemo, kaj bi radi? :)Eh ja.