Magazin > VIP
54 ogledov

Jackson imel opozorilni seks alarm

Wade Robson Reuters
Michael Jackson naj bi imel poseben alarm, ki ga je med seksom z otroki opozoril, če je se kdo približeval njegovi spalnici.

Po tem, ko je plesalec Wade Robson razkril, da ga je Jackson začel zlorabljati že pri sedmih letih, je zdaj izdal še več njegovih skrivnosti. Ameriški spletni portal TMZ poroča, da je Wade v dokumentih, ki jih je vložil na sodišču, razložil tudi, kako se je pokojni pevec zaščitil pred nezaželenimi obiski. Tridesetletnik trdi, da je imel poseben alarm, ki se je sprožil, če je kdo prišel do njegove spalnice bližje kot deset metrov, poleg tega je imel v času seksa z otroki na vratih spalnice obešen napis "ne moti".

Wade se je šele pred enim letom opogumil in sklenil, da bo vse skrivnosti, ki si jih je delil z Jacksonom, delil z javnostjo. Tega prej ni upal storiti, saj je nekaj let verjel, da je sam kriv za to, zaradi česar je trpel za hudo depresijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.