Magazin > VIP
152 ogledov

Jackson razkril, da ni biološki oče otrokoma

Prince Michael, Paris, Blanket Jackson FameFlynet
Prijatelj pokojnega kralja popa Michaela Jacksona je potrdil govorice, da Paris in Prince Michael nista njegova biološka otroka.

Jason Pfeiffer, prijatelj pokojnega pevca Michaela Jacksona, se je odzval za pisanje medijev. Povedal je, da mu je le nekaj mesecev pred smrtjo leta 2009 Jackson priznal, da je britanski igralec Mark Lester biološki oče njegovima starejšima otroka Paris in Princu Michaelu, ki ju je imel z nekdanjo ženo Debbie Row, medtem ko je bil pevec biološki oče najmlajšemu, Blanketu, ki ga je rodila nadomestna mati.

"Z Michaelom sva se pogosto pogovarjala o najinih družinah in življenjih. Nekoč, ko sva se pogovarjala o njegovih otrocih in Debbie, je kar priznal in povedal, da je oče njunih otrok Mark. Moj prijatelj Mark je doniral spermo, je povedal umirjeno. Bil sem presenečen, vendar nisem več spraševal o postopku," je povedal Jason za Daily Mirror.

"Michael je imel Marka za enega svojih najboljših prijateljev. Rekel je, da je odličen igralec in zelo dober moški. Omenil je, da je vzel spermo več oseb in se odločil za Markovo."

"Čez nekaj dni sem šele dojel pomen njegovega priznanja. Takrat sem varoval vsako njegovo skrivnost in on mi je zaupal. O Marku nisem vedel veliko, vendar ko je ob njegovi smrti javno priznal, da misli, da je on oče otrok, se mi je vse zdelo smiselno," je še povedal Pfeiffer.

Omenil je še pevčevo nestrinjanje s tem, da bi se Debbie po ločitvi, ko se je odpovedala skrbništvu, vmešavala v življenje danes 15-letne Paris in 16-letnega Princa Michaela. Bi si pa želel, da bi bil Mark prisoten pri njunem odraščanju.

"Mark bi bil odlična oseba, prisotna v njihovih življenjih. Ima svoje najstniške otroke in je bil leta zvest Michaelu. Če je Michael izbral njegovo spermo, potem je hotel, da je Mark prisoten v njihovih življenjih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.