Magazin > VIP
0 ogledov

Jacksonovi otroci v resničnostni oddaji?

Michaelovi otroci naj bi se razkrili pred kamerami. Žurnal24 main
Otroci Michaela Jacksona naj bi sodelovali v resničnostni oddaji o njihovi družini. To med člani družine že sproža prepire.

Skoraj zagotovo je, da bodo vsi odrasli Jacksoni sodelovali v resničnostni oddaji o njihovi družini, bolj sporno pa je sodelovanje najmlajših članov družine. Po poročanju medijev naj bi v oddaji skoraj zagotovo sodelovali otroci Michaela Jacksona: 12-letni Prince, 11-letna Paris in 7-letni Blanket.

Janet in mati potrdili sodelovanje
Sodelovanje v šovu pa je zagotovo odklonila 59-letna Rebbie in meni tudi, da "bi se Michael obračal v grobu, če bi vedel, da bodo tudi njegovi otroci v oddaji". Pevka Janet je sodelovanje že potrdila, mati Katherine pa naj bi po poročanju "samo šla s tokom".

Eden od ustvarjalcev programa, ki bo predvidoma obsegal pet nadaljevanj po eno uro, pravi, da družina na ekranu prav sije. "V oddaji imamo 23 gostov s priimkom Jackson. Opravili so odlično delo, ko so se odprli in povedali, kako so doživljali izgubo brata," je dejal producent Jodi Gomes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.