Magazin > VIP
24 ogledov

Jaggerja ni prosila za pomoč

l'wren scott, jagger
1/2
Profimedias
L'Wren Scott naj bi imela dolgove.

"L'Wren je bila v finančnih težavah. Že dlje je bila dolžna zaposlenim in dobaviteljem," je izdal vir in dodal: "Uspeha si je močno želela. Čeprav so njene obleke nosile zvezdnice, se niso dobro prodajale. To jo je zelo obremenjevalo."

Scottova je januarja odpovedala sodelovanje na londonskem tednu modne. Njeno podjetje LS Fashion LTD naj bi bilo globoko zadolženo. Govori se o slabih šestih milijonih dolarjih dolga (4,3 milijona evrov). Poleg tega naj bi modna oblikovalka, ki je bila 13 let v zvezi z Mickom Jaggerjem, svojim upnikom dolgovala še 7,6 milijona dolarjev (5,4 milijona evrov).

Scottova bi se lahko težav zelo hitro rešila, če bi za pomoč prosila Jaggerja, čigar premoženje ocenjujejo na 300 milijonov dolarjev (slabih 216 milijonov evrov). "Vsi so se spraševali, zakaj se ni obrnila nanj. Zadnjih nekaj mesecev se je zelo trudila poravnati svoje stroške. Situacija, ki jo je pred vsemi skrivala, je bila tragična. Njeni zaposleni so bili prepričani, da bo podjetje potonilo. Dobavitelji blaga in šivilje so bili tik pred tem, da z njo odpovedo sodelovanje. Računov preprosto ni mogla plačati," pravi neimenovani vir.

L’Wren ni želela živeti v Mickovi senci. Nekoč je izjavila, da sovraži, da jo vsi poznajo le kot dekle slavnega pevca.

Jagger je za smrt svojega dekleta izvedel med turnejo po Avstraliji.

Samomora še niso potrdili

49-letnica se je obesila v svojem stanovanju v New Yorku. Njeno truplo je našla njena asistentka. Po vsej verjetnosti gre za samomor, ki pa ga mora mrliški oglednik še potrditi. Poslovilnega pisma niso našli.

"Njena družina in prijatelji preživljajo težke čase. Prosimo za spoštovanje njihove zasebnosti," je za javnost povedala zvezdničina tiskovna predstavnica.

Preden je mrliški oglednik iz stanovanja odstranil truplo, so se od L'Wren prišli poslovit njeni najbližji prijatelji. Med njimi je bila tudi igralka Ellen Barkin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.