Magazin > VIP
2963 ogledov

Jan Zadravec (Kmetija) si želi, da bi zapele pesti ... Tudi njegove!

Jan Zadravec Osebni arhiv
Treningov trenutno še ni opustil.

Udeleženec lanskoletne sezone resničnostnega šova Kmetija, Jan Zadravec se navkljub odpovedi dogodka VBA Star Fight, ki bi moral biti 1. aprila v ljubljanski Hali Tivoli, še naprej pripravlja na dvoboj. Zakaj je do odpovedi dogodka prišlo, si lahko preberete TUKAJ.

Jan nam je v pogovoru zaupal, da naj bi organizator velikega dvoboja v ljubljanski Hali Tivoli zdaj stremel k temu, da bi vendarle organiziral dvoboje med "zvezdniki", a v kakšni manjši dvorani ter s prenosom v živo preko spletnega kanala. Ko smo Jana povprašali o tem, ali se bosta s Čeglajem torej vendarle spoprijela, nam je pojasnil: "Kolikor je meni znano, se Čeglaj ne namerava trenutno vračati v Slovenijo."

A željo po dvoboju visokorasli Jan vseeno ima, vendarle je zadnje dni dobršen del svojega časa preživel na pripravah za predvideni dvoboj s Čeglajem. "Trenutno sicer nimam nekega favorita iz sveta slavnih, ki bi lahko v tem trenutku nadomestil Čeglaja." Vzrok je po njegovem pojasnilu tudi v tem, da je Jan premalo časa preživel v medijskem svetu, da bi lahko v tem času do kogarkoli iz sveta "slavnih" pridelal toliko zamer, da bi botrovale k njegovi odločitvi, da se z določenim spoprime v ringu.

"Upam, da bo organizator Pero Martič kmalu našel borca iz tega tako imenovanega sveta slavnih, ki bo težji od 85 kilogramov ter se bo pripravljen v ringu spoprijeti z menoj," še pove. V nasprotnem primeru bo Jan treninge opustil, saj mu vzamejo veliko časa in tudi finančni strošek pri tem ni zanemarljiv.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.